Sondaj: 70% dintre soferii romani intampina probleme in lizibilitatea drumului din fata lor atunci cand conduc pe intuneric. Si aceasta chiar daca au farurile aprinse.

Sondajul, realizat la cererea producatorului de becuri auto Tungsram, a avut ca obiectiv chestionarea a 1000 de soferi romani despre sentimentele care-i domina atunci cand conduc pe intuneric. Dar si, in egala masura, despre obiceiurile lor in ceea ce priveste intretinerea propriului automobil.

Ce aflam din sondaj

Un prim rezultat al sondajului a relevat faptul ca 42% dintre respondenti se simt mai vulnerabili cand conduc noaptea. In cazul femeilor, procentajul creste la 52% in raportarea la conducerea pe timp de zi.

Acelasi sondaj a demonstrat de asemenea ca 82% dintre soferi s-ar simti mai in siguranta daca farurile masinii lor ar ilumina o suprafata mai mare a drumului. Totodata, 51% dintre cei chestionati au spus ca acesta este cel mai important factor atunci cand isi aleg noi becuri. Doar 9% au spus ca pretul este factorul decisiv in alegerea noilor becuri.

Catalin Costea, Romanian Sales Representative pentru Tungsram Automotive, a declarat: „Multi soferi isi completeaza nivelul din rezervorul lichidului de parbriz si isi verifica starea anvelopelor in mod regulat, dar este foarte important sa-si verifice si daca farurile functioneaza la capacitatea optima si sa schimbe becurile daca acestea nu mai dau randamentul necesar. Sa nu uitam ca vizibilitatea este un factor critic esential in privinta sigurantei la drum, atat ziua cat si noaptea.

Montarea unor becuri de calitate inalta, precum cele din gama Tungsram Megalight, care sunt special proiectate sa ilumineze o suprafata mai mare a drumului, imbunatateste vizibilitatea si le confera soferilor un sentiment mai mare de siguranta atunci cand se afla la volan,” a concluzionat Costea.

Tungsram Megalight, o solutie

Gama de becuri pentru faruri Tungsram Megalight ofera intre 50% si 150% mai multa lumina comparativ cu becurile conventionale. Evident, rezultat care imbunatateste siguranta si vizibilitatea pe timp de noapte.

Becurile auto Tungsram sunt deja prezente pe piata din Romania, inlocuind brandul GE. Producatorul european ofera prin portofoliul sau o gama larga de solutii de iluminare de calitate, atat in echiparea originala a automobilelor cat si in sectorul aftermarket.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.