Viitorul SUV Kamiq a fost prezentat oficial de Skoda prin intermediul unei imagini.

Modelul destinat pietei din China, care isi va face debutul oficial peste cateva zile cu ocazia Salonului Auto de la Beijing, va deveni cel de-al treilea membru din gama de SUV-uri Skoda, dupa Kodiaq si Karoq.

Construit pe noua platforma Skoda, Kamiq are ca tinta clientii tineri si dispune de cel mai inteligent sistem de conectivitate dezvoltat de producatorul ceh.

Inspirat dupa modelul Kodiaq, noul Skoda Kamiq are un aspect indraznet. Grila radiatorului se prezinta cu sine verticale duble, designul cristalin al farurilor curge pe aceeasi linie cu grilajul, iar linia tornado ofera un aspect tridimensional, care, impreuna cu jantele din aliaj de 17 inch si 5 spite, creeaza un profil sportiv.

Stopurile sunt pozitionale orizontal, iar pozitia exterioara a reflectoarelor da senzatia ca SUV-ul e mai lat decat rivalii din segment.

La interior, Skoda Kamiq primeste un sistem infotainment de 8 inch, pozitionat in centrul tabloului de bord, iar ornamentele cromate ruleaza pe intreaga sa latime.

Kamiq beneficiaza de un sistem de ultima generatie de conectivitate, care ofera si numeroase servicii practice, precum informatii in timp real privind traficul, informatii privind vremea si multe alte notificari.

Skoda a publicat prima fotografie oficiala cu modelul Kamiq final-edition-interior-1Skoda a publicat prima fotografie oficiala cu modelul Kamiq kamiq2Skoda a publicat prima fotografie oficiala cu modelul Kamiq kamiq-interiorSkoda a publicat prima fotografie oficiala cu modelul Kamiq kamiq-spateNu avem detalii deocamdata in ceea ce priveste pretul sau motorizarile, dar ne asteptam ca dieselul de 1,5 litri, disponibil in prezent pe Skoda Rapid, sa fie oferit si pe Kamiq.

25 aprilie e data la care Skoda Kamiq va fi prezentat oficial in cadrul Salonului Auto de la Beijing.

Sursa foto: NDTV Auto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.