Salonul Auto Bucuresti si Accesorii se desfasoara pana pe 20 octombrie in Pavilionul B2 din Romexpo si in zona exterioara adiacenta. Potrivit organizatorilor, sunt expuse peste 400 de modele de autoturisme si autovehicule comerciale pe o suprafata de peste 25.000 mp.

Cel mai important eveniment de gen din Romania a ajuns la editia a XVII-a, iar lista brandurilor prezente cuprinde Abarth, Alfa Romeo, BMW, Citroën, Dodge, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Maserati, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Opel, Piaggio, Seat, Shelby, Skoda, Smart, SsangYong, Suzuki, Tesla, Toyota, Volvo.

„Mobilitatea la prezent si viitor”

Acesta este motto-ul pentru Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2019, deoarece lumea mobilitatii acestor timpuri este mai inovatoare si mai interesanta ca oricand. Anul acesta, segmentul dedicat mobilitatii electrice este, potrivit organizatorilor, unul dintre punctele de atractie ale evenimentului.

Printre modelele electrice si hibride expuse se numara: Tesla Model 3 Standard Range Plus, EQC 400 4MATIC – primul SUV electric de la Mercedes-Benz, Jaguar I-PACE. Ca si modelele hibride si plug-in de la BMW, Mini, Volvo, Kia, Toyota, Honda, Hyundai, Suzuki, Ford, Mitsubishi si Jaguar.

Bursa locurilor de munca 

Salonului Auto Bucuresti & Accesorii 2019 vor exista mai mult evenimente conexe. Dincolo de expozitii si conferinte, marti, 15 octombrie, intre orele 10.00 – 20.00, se va desfasura ”Bursa Locurilor De Munca SAB – Ziua Carierei”.

Evenimentul este organizat de SAB & Accesorii in parteneriat cu Initativa Pasionatilor de Autovehicule Rutiere (I.P.A.R.). In cadrul evenimentului companiile au oportunitatea de a lansa in premiera proiecte de recrutare. Ca si de a sustine workshop-uri si conferinte tematice, de a interactiona cu candidati in cautare de oportunitati de cariera.

Totodata, pe 19 si 20 octombrie se va desfasura 2X – ESPL – BASS RACE – TOP DOG organizata de DB Drag Racing Romania. Campionatul National dB Drag Racing Romania face parte din circuitul Campionatului International de Car Audio.

Informatii SAB & Accesorii 2019

Locatie: Pavilionul B2 si platforma exterioara adiacenta din cadrul Centrului Expozitional Romexpo

Program vizitare:
Joi, 10 Octombrie: 12:00 – 20:00
Vineri, 11 Octombrie – Sambata, 20 Octombrie, zilnic: 10:00 – 20:00
Duminica, 21 Octombrie: 10:00 – 18:00

Pret bilet: 40 lei/persoana/zi. Accesul copiilor sub 7 ani si al persoanelor cu dizabilitati este gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.