Chevy S10

Chevy S10 pick-up pentru drag? Da, sunt sigur ca l-ati vazut pe YouTube. Pentru ca recordmanul a devenit o legenda. Iar acum isi cauta un nou proprietar.

Varianta „rea” a acestui pick-up a fost creata in 2014 de Larry Larson. Si a devenit primul model street-legal capabil sa parcurga sfertul de mila in sub 5 secunde. Mai mult, si-a trecut in cont si o alta performanta. A atins viteza de 392,67 km/h in 402,33 metri, devenind cel mai rapid model care a concurat vreodata in Drag Week. Da, celebra competitie anuala dedicata modelelor Hot Rod.

Larson isi vinde „bijuteria”

Larson Race Cars a anuntat acum ca masina este de vanzare. Ba mai mult, pune la dispozitie si un computer RacePak si un data recorder, precum si piesele de schimb de care ai nevoie la un weekend de curse drag. Plus trailer-ul cu care Larry Larson le transporta catre circuite.

Recordmanul Chevy S10 este de vanzare! anuntFara indoiala, pentru colectionari acest Chevy S10 se va dovedi o piesa extrem de interesanta. Motiv pentru care Larson nici nu a fixat un pret, ci asteapta ofertele de la clientii interesati. Desigur, va vom tine la curent cu afacerea. Insa, pana atunci, iata de ceea ce a fost capabil acest pick-up.

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.