Porsche Taycan. Prima masina sport full-electric a marcii. Care, iata, intra in forta intr-un segment care reprezinta viitorul. A sosit ziua premierei mondiale. Si o puteti urmari live si pe site-ul nostru! De la ora 16.

„Soul Electrified”

Sub sloganul „Soul Electrified”, Taycan, isi va celebra premiera mondiala pe trei continente, in acelasi timp. Locatiile premierei reprezinta trei forme de energie durabila si sunt situate pe cele mai importante piete de vanzare ale noii masini sport electrice.

Una dintre acestea este Cascada Niagara, de la granita dintre statul american New York si provincia canadiana Ontario. Si reprezinta hidroenergie. O ferma solara din Neuhardenberg, langa Berlin, reprezinta energia solara. In fine, parcul eolian de pe insula Pingtan, situat la aproximativ 150 de kilometri de orasul chinez Fuzhou din provincia Fujian, reprezinta puterea eoliana si ultima locatie a lansarii mondiale.

Eveniment de jumatate de ora moderat de Mark Webber

Evenimentul global are drept punct central orasul Berlin. El va dura aproximativ o jumatate de ora, va fi moderat de pilotul de Formula 1 si de ambasadorul brandului Porsche, Mark Webber, din Berlin.

Fluxul live va fi transmis in cinci limbi: engleza, mandarina, spaniola, franceza si germana. El va facilita fanilor si persoanelor interesate din intreaga lume sa asiste la dezvaluirea acestui model. Premiera mondiala va fi disponibila in format video, la cerere, si dupa finalizarea evenimentului.

Interes major pentru acest model

Detalii complete despre Porsche Taycan vom oferi dupa prezentarea mondiala. Pentru moment trebuie sa precizam ca interesul pentru model este extrem de mare.

Cu o luna inaintea premierei, Porsche a anuntat ca a reusit deja sa adune aproximativ 30.000 de pre-comenzi pentru acest model! Pentru comparatie, vanzările de 911 in 2018 s-au ridicat la aproximativ 35.600 exemplare. Un nou exemplu ca epoca masinilor electrice a luat deja startul si ca Taycan poate deveni un nou model iconic al brandului din Stuttgart.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.