Pneurile cu care se va alerga in Campionatul National de Karting sunt stabilite. Decizia survine dupa ce Comisia Națională de Karting s-a intrunit pentru o noua sedinta inainte de startul noului sezon.

Astfel, s-a decis ca incepand cu sezonul 2019 se vor utiliza doar pneurile marca VEGA SL 10 pentru categoriile KID, PUFO, MINI. Pe de alta parte, VEGA WHITE XM-Z PRIME se vor folosi pentru categoriile OK-Junior, KF-Junior si KZ2.

Decizia a fost luata pentru a creste competitivitatea si a ridica nivelul de pilotaj al campionatului FRAS. Atribute facilitate de aderenta marita oferita de compozitia medium spre soft a pneurilor VEGA.

Referitor la procurarea acestor anvelope, FRAS ofera posibilitatea achizitionarii la liber. Forul de specialitate recomanda cel mai mare magazin on-line din Italia www.mondokart.it. Reprezentantii acestuia au asigurat ca au stoc suficient si pneurile VEGA au preturi mai mici decat cele Dunlop. In plus, ofera si transport gratuit pana in Romania (livrare in 4-5 zile de la plata comenzii on-line cu cardul).

De asemenea, in cadrul sedintei, s-au discutat masuri pentru ridicarea nivelului organizatoric al campionatului, masuri care se vor publica in curand in regulamentul particular al competitiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.