Lucian Radut a castigat etapa cu numarul cinci din cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta.

Gratie succesului de la Sinaia, Lucian Radut revine in fruntea clasamentului open.

Invigatorul de anul trecut la Trofeul Sinaia, Costi Stratnic, a obtinut al doilea timp, iar Istvan Soos a bifat cel de-al doilea podium personal din acest sezon.

Primii 10 clasati la Trofeul Sinaia 2018:

1. Lucian Radut (Mitsubishi Lancer Evo 8)
2. Costi Stratnic (Dacia Logan STCC)
3. Istvan Soos (Subaru Impreza)
4. Paul Andronic (Mitsubishi Evolution V)
5. Ion Nicolae (Mitsubishi Lancer Evo 10)
6. Silviu Dumitrescu (Osella PA 21/E2)
7. Andrei Serban (Skoda Fabia)
8. Septimiu Marghitas (Seat Leon)
9. Mihai Leu (Ferrari 458 Challenge)
10. George Cretu (Mitsubishi Lancer Evo 8)

Un total de 88 de piloti s-au inscris la editia a 10-a a Trofeului Sinaia, singura etapa cu traseu integral urban din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop si organizata de Primaria Sinaia prin Clubul Sportiv Carpati Sinaia.

Lungimea traseului a fost de 3,015 kilometri, cu o panta maxima de 8% si o diferenta de nivel de 163,3 metri.

Etapa a avut patru deschizatori de drum, printre care inclusiv primarul orasului Sinaia, Vlad Oprea, un sustinator impatimit al motorsportului, care a pilotat un Ford Mustang, Sorin Ghisoi si George Vintila, ambii la bordul unui Volkswagen Golf GTI electric al echipei Kaufland e-Rally Team, dar si fostul campion national de raliuri Vali Porcisteanu.

Prima mansa de recunoasteri de la Trofeul Sinaia a avut loc sambata dimineata, la 8:30. Intre 13:00 si 14:00, drumul a fost redeschis temporar circulatiei, iar intre 14:15 si 18:30 au fost programate mansele de antrenamente cronometrate.

Duminica dimineata, intre 8:30 si 11:30 au avut loc manse de recunoasteri, iar prima mansa de concurs a fost programata sa aiba loc la 13:15. Cea de-a doua s-a desfasurat imediat dupa incheierea primei manse.

In clasamentul open, Lucian Radut l-a depasit in frunte pe Andrei Dumitrescu, in timp ce ultima pozitie de pe podium continua sa fie ocupata de Costi Stratnic.

Urmatoarea etapa din cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta se va disputa la Ranca, in perioada 1-2 septembrie.

Lucian Radut a castigat Trofeul Sinaia viteza-coasta1-1Lucian Radut a castigat Trofeul Sinaia viteza-coasta2-1Lucian Radut a castigat Trofeul Sinaia viteza-coasta3-1Lucian Radut a castigat Trofeul Sinaia viteza-coasta4Lucian Radut a castigat Trofeul Sinaia viteza-coasta5Lucian Radut a castigat Trofeul Sinaia viteza-coasta6Sursa foto: rallyphoto.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.