Donald Trump masini

Ingratul Donald Trump. Asa il catalogheaza colegii germani. Si au dreptate. Presedintele SUA s-a pozitionat, violent, impotriva marcilor din aceasta tara. Fie ca vorbim despre cele din grupul VW, Mercedes-Benz…Isi aroga insa merite cand bate palma cu acestea pentru business-uri in SUA. Iar cand vine vorba despre masinile personale, Trump tocmai inspre acestea si-a indreptat atentia.

Schimbari de 180 de grade

Trump vrea sa impuna taxe suplimentare pentru masinile de import. Si isi bazeaza actiunea pe ideea ca SUA nu a fost tratata fair in trecut de catre partenerii economici internationali. Iar primele vizate sunt tocmai companiile germane. In special Mercedes-Benz, pe care vrea sa o dea ca exemplu.

Acelasi Trump nu ezita insa sa schimbe foaia atunci cand ii convine. La 180 de grade. Ultimul exemplu este de data recenta. „Uriasa victorie” descria, zambind, Trump, investitia de 700 de milioane facuta de VW in SUA. Era vorba despre fabrica dedicata masinilor electrice de la Chattanooga. In ton cu politica de „electrificare” din America. Si cu principiul sau, care spune „America first”.

Garaj plin de masini de import

Ingratul Donald Trump: in fapt, iubeste masinile germane! Trump-6Mercedes-Benz dat ca exemplu? Asta nu-l impiedica ca atunci cand vine vorba despre garajul personal sa uite de principii. Presedintele se mandreste cu un Mercedes SLR McLaren din 2003. Unul dintre multele modele apartinand marcii germane pe care le detine.

Ingratul Donald Trump: in fapt, iubeste masinile germane! Trump-5Fiica, Ivanka, si sotul sau, Jared, se plimba cu un model convertibil din anii 50 produs de aceeasi marca. Ramanand la Germania, ajungem la alta fiica, Tiffany, care detine un Audi S5. Putem insa trece si catre Marea Britanie, pentru Rolls-Royce-ul Phantom al lui Trump. Spre Italia, de unde provine Ferrari. Sau sa ne indreptam atentia catre Tara Soarelui Rasare. Pentru ca Donald Trump Jr., fiul sau, este proprietarul unei Toyota Land Cruiser de culoare rosie produsa in 1972.

Ingratul Donald Trump: in fapt, iubeste masinile germane! Trump-4Lista poate continua. Un Mercedes 560 SL din 1987 este actualmente de vanzare la un dealer de masini vintage din provincia germana Baden. Masina, seria R 107, i-a apartinut, conform actelor, lui Trump, intre 1987 si 1992. Dupa divort, i l-a cedat fostei sotii, Ivana. Aceasta nu l-a prea folosit iar in 2014 l-a dat unui dealer american. Acesta l-a revandut in Italia, iar din luna septembrie a aceluiasi an sta in curtea „BAZ Dreamcars”.

Ingratul Donald Trump: in fapt, iubeste masinile germane! Trump-2-1024x683

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.