Duster Techroad

Dacia Duster Techroad este acum realitate si pe piata din Romania. Versiunea a fost prezentata la Geneva si este comercializata in Europa sub numele Ultimate.

Seria limitata propune volan si schimbator imbracate in piele, sistemul multimedia Media NAV, jante de 17 inch, dar si nuante noi pentru caroserie. Variantele suplimentare sunt Fusion Red si Highland Grey. Sunt completate de insertii de culoare rosie in cazul jantelor si oglinzilor laterale.

Aceasta varianta are la baza versiunea Comfort. Pentru motorul diesel 1.5 dCi de 115 CP este cu circa 700 de euro mai scumpa.

Techroad si pentru restul gamei

Seria Techroad este disponibila si pentru restul gamei, care va avea jante de 16 inch. Dar si dotari de serie specifice. Daca toata gama beneficiaza de sistemul Media NAV, sistemul cruise control este inclus in serie pentru Logan. Totodata, camera video pentru parcarea cu spatele este standard la Logan, Logan MCV si Sandero.

Pentru versiunea 1.5 Blue dCi de 95 CP, cresterea de pret la Logan este nesemnificativa. 12.500 de euro, cu 50 de euro mai mult decat versiunea Prestige Plus de la care se pleaca. La Sandero si Logan MCV baza este echiparea Prestige si sporul de 100 de euro. In fine, la Dokker si Lodgy se pleaca de la Stepway, diferentele fiind de 400-500 de euro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.