Aston Martin nu se rezuma doar la producerea de masini. Marca britanica a lansat un yacht, iar acum, iata, ne propune prima sa colectie de bucatarie. O linie care a fost produsa in colaborare cu marca italiana Formitalia.

Colectia este denumita V888 si este considerata una dintre cele mai elegante si luxoase ale momentului. Dimensiunile bucatariei sunt de 520 x 65 x 220 cm, intreaga structura putand sa fie personalizata (la cerere).

Materiale rafinate

Bucataria Aston Martin incorporeaza materiale rafinate, precum marmura Pulpis sau esenta de nuc Canaletto folosita pentru blatul mobil. Unul care, pentru ca tehnologia de ultima generatie nu lipseste, este echipatcu un mecanism electric telecomandat.

Sectiunea inferioara afiseaza o zona tapitata cu piele de buna calitate. Sertarele late, cu capacitate mare de incarcare, sunt lacuite. In plus, au fost decorate cu detalii fine din piele. Picioarele dulapurilor sunt din metal si au finisaje din titan. Iar balamalele sunt produse de Salice.

Aston Martin te invita sa gatesti cu stil! Aston-Martin-1

De asemenea, potrivit Gentleman’s Journal, structura de depozitare a bucatariei “V888” include o zona versatila, perfecta pentru depozitarea diferitelor alimente. Ca si un bar destinat petrecerilor rafinate de acasa. Aparatura poarta semnatura producatorului de electrocasnice Gaggenau Hausgeräte.

Aston Martin te invita sa gatesti cu stil! Aston-Martin-2

Proiectul Aston Martin nu reprezinta o exceptie in lumea constructorilor auto. Anterior, constructorul de automobile sport Porsche a prezentat o lansat o unitate modulara – denumita “Kitchen for Men”. Iar studioul italian de design Pininfarina a lansat seria “Aria”, o bucatarie de ultima generatie ce a fost produsa in colaborare cu Snaidero.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.