duelul gigantilor accident

Amiabila dupa duelul gigantilor. Mai precis, un incident rutier intre doi mastodonti ai soselelor. S-a petrecut in Rusia, dupa o eroare a conducatorului auto al giganticului BelAz. Care a avariat grav mai micutul KamAz. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime. Cei doi soferi au realizat impreuna schema accidentului si au depus-o la politie. Conducatorul auto al modelului BelAz s-a ales cu o amenda de 500 de ruble.

Incidentul a avut loc pe un drum tehnic din orasul Kiselevsk. Cei doi giganti se aflau pe un drum tehnic al unei intreprinderi de prelucrare a carbunelui. La volanul BelAz se afla, potrivit politiei, o soferita de 38 de ani. Iar aceasta nu s-a asigurat dupa ce a alimentat masina de 130 de tone. Urmarea: a trecut cu roata peste o parte a camionului.

Amiabila dupa duelul gigantilor! accident-masini-gigant-1La un pas de catastrofa

Incidentul se putea solda cu o catastrofa, in conditiile in care KamAz-ul era o autocisterna care transporta combustibil. Din fericire, doar cabina a fost avariata, iar soferul a putut sa o paraseasca rapid. Mai mult, a intervenit si pentru a preintampina o eplozie.

Ulterior, cei doi au facut analiza incidentului, asa cum aminteam, si au predat-o politiei. Potrivit presei din Rusia, in afara amenzii, nu s-a luat vreo masura impotriva soferului vinovat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.