Adunarea Generala

Adunarea Generala de Alegri a FRAS a fost amanata pentru data de 16 februarie. Decizia a fost luata de Consiliul Federal FRAS, intrunit aseara, in videoconferinta.

Potrivit Hotararii CF al forului de specialitate, Adunarea Generala a fost declarata ca neconstituita statutar in urma neintrunirii cvorumului. Adunarea Generala, programata initial pentru maine, se va desfasura peste doua saptamani. S-a decis, de asemenea, pastrarea locatiei, sala Nadia Comaneci din MTS, si a orei de start, 11. Ded asemenea, 11 februarie ora 16 este termenul limita de trimitere a mandatelor de reprezentare din partea membrilor afiliati.

Alte decizii

Totodata, Consiliul Federal a validat decizia nr 4/22.01.2019 a Biroului Executiv al FRAS. Aceasta prevede eliberarea din functia de președinte al Comisiei de Rally Raid a lui Mihai Leonte.In egala masura, potrivit acesteia, a fost numit in functie Catalin Nicolaescu. Trebuie precizat ca aceasta decizie a starnit mai multe discutii legate de acoperirea regulamentara si incalcarea de catre CF al FRAS al autonomiei comisiilor de specialitate.

O alta decizie a vizat infiintarea unei Comisii de Drag Racing. Presedintele acesteia este Bogdan Niculescu. Comisia de Drag Racing va avea urmatoarea componenta: Bogdan Niculescu – presedinte, Horia Miclaus – secretar, Alin Faur – membru, Razvan Radoi – membru.

In fine, CF a stabilit un termen de 7 zile pentru cluburile ACS Auto Blic Brasov si ACS Rally Spirit Onesti pentru a plati taxele de cautiune pentru etapele solicitate in cadrul Campionatelor Nationale.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.