Bugatti La Voiture Noire

Cristiano proprietarul Bugatti La Voiture Noire, cea mai scumpa masina din lume. Asa a sunat o stire facuta publica saptamana trecuta de colegii de la Marca. Ei bine, nu este deloc asa. Unul dintre oamenii din echipa media a starului portughez a infirmat informatia.

La Voiture Noire este un unicat. Un model care aminteste de repere importante pentru istoria marcii, precum legendarul Bugatti Type 57 Atlantic. Dar, in egala masura, propune linii si tehnologii avangardiste. Vorbim despre forme de la Chiron, elemente de la Type 57, ori faptul ca este construit integral din fibra de carbon.

Motor de 1.500 CP
La Voiture Noire preia de la Chiron si propulsorul W16 de 1.500 CP si 1.600 Nm. Nu datele sunt insa importante, ci valoarea ca automobil de colectie. Astfel ca pretul este de 11 milioane de euro fara taxe, respectiv 16,7 cu ele incluse.

Interesant este faptul ca noul proprietar al masinii, indiferent cine o sa fie acesta, nu o va putea conduce pana in 2021. Deja cei de la Bugatti au anuntat ca livrarea se va face doar atunci pentru ca in momentul de fata constructorul inca lucreaza la interior. Care ar trebui sa fie suficient de exclusivist pentru un astfel de automobil.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.