Vrei sa pilotezi la Spa? Pe celebrul Nurburgring? Acum ai o noua oportunitate. Oferita de West Competition Racing. Prima actiune, chiar la Spa-Francorchamps, se va derula pe 30 martie. Masina, un BMW 325i.

Orice persoana interesata poate beneficia de acest program, in limita locurilor disponibile. Proiectul este deschis şi celor care nu au experienta competitionala, participantii beneficiind de serviciile de training ale lui Alexandru Cascatau.

In 2018, Alexandru Cascatau s-a integrat perfect in campionatul belgian de anduranta, reușind podiumuri și chiar o victorie in cadrul monomarcii BMW ClubSport Trophy. El va avea rolul de mentor pentru debutantii romani.

O masina ideala pentru pistele solicitante

Vrei sa pilotezi la Spa? Acum ai o noua oportunitate! P90338014_lowRes_test-program-on-spa-

”Acest BMW 325i este o mașina ideala pentru a descoperi pistele solicitante. Respecta strictele norme de siguranta DMSB, are un comportament ușor de intuit și ofera senzatii puternice atunci cand ii explorezi limitele. Am perfectat un parteneriat cu firma belgiana Skylimit Track Events. Aceasta organizeaza zile de teste pe traseele de la Zolder și Spa-Francorchamps, pe care am concurat anul trecut in Belcar. Venim catre doritori cu un pachet interesant (mașina de concurs + coaching), dar și cu un pret rezonabil. Mai mult, ceea ce ne dorim este sa-i convingem sa faca pasul catre campionate de nivelul fiecaruia, din Europa Occidentala. Incepem cu pistele din Belgia – teste și etapa din RCN, dar vizam pe termen mediu sa ajungem și pe Nordschleife, dupa ce vom aduna suficienti kilometri și vom cunoaște BMW-ul in cel mai mic detaliu”, spune Cascatau.

Pregatirea tehnica a mașinii va fi incredintata echipei BMW Team van der Horst. Aceasta are o bogata experienta cu modele ale marcii bavareze și l-a promovat pe Cascatau in 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.