Valentino Rossi avertizeaza ca Yamaha n-ar trebui sa considere ca si-a rezolvat toate problemele din MotoGP dupa cursa reusita din Thailanda.

Dupa prestatiile dezamagitoare de la Aragon, unde Valentino Rossi a incheiat pe locul 8, in timp ce colegul sau Maverick Vinales a terminat pe pozitia a 10-a, cei doi piloti Yamaha s-au revansat la Buriram.

Pilotul italian a luat startul din pozitia a doua si a incheiat pe locul 4 in Thailanda, un loc in spatele lui Vinales, care a adus primul podium pentru Yamaha de la Sachsenring incoace.

Dar Rossi avertizeaza ca Yamaha n-ar trebui sa fie multumita cu aceasta cursa buna si sa nu uit rezultatele sub asteptari din acest sezon.

„Din pacate, exista riscul ca Yamaha a considere ca toate problemele au fost rezolvate, dar asta ar o mentalitate de pierzator”, a spus Valentino Rossi.

„De multe ori, inginerii nostri sunt fericiti daca Maverick obtine un timp bun la teste, spun ca ‘am reusit’. Insa daca as fi un inginer Yamaha, as analiza rezultatele din a doua parte a sezonului si nu m-as bucura de un tur reusit sau un loc in fata”, a adaugat italianul.

Valentino Rossi se declara chiar surprins de rezultatele bune obtinute de Yamaha la Buriram.

„Pe hartie, circuitul de aici nu e pentru Yamaha. Daca vrem sa fim competitivi, trebuie sa fim puternici oriunde pentru ca Ducati si Honda asa sunt”, a conchis veteranul pilot al celor de la Yamaha.

Valentino Rossi (39 de ani) a castigat de 6 ori titlul in MotoGP, iar pentru Yamaha a evoluat in perioada 2004-2010, revenind apoi dupa doua sezoane la Ducatti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.