Valentino Rossi

Valentino Rossi profesorul tau? Da, se poate. La initiativa Dainese, care pune la dispozitia doritorilor o astfel de experienta.

Evenimentul va avea loc pe 17 aprilie, pe circuitul de la Misano. Colegii de la FastBike Mag ne ofera si conditiile. Trebuie sa participi la o licitatie in scopuri caritabile, sumele stranse urmand sa ajunga in conturile Fundatiei Marco Simoncelli. Iar suma nu este deloc mica: circa 6.000 de euro. Dar merita sa-l ai ca indrumator pe Valentino Rossi.

Valentino Rossi nu este singur

Valentino Rossi nu este singurul nume important implicat in acest eveniment. Daca reusesti un timp de sub 1:55 pe circuit intri la clasa Champions. Platesti 1.350 de euro si ii ai ca indrumatori pe Franco Morbidelli, Luca Marini, Lorenzo Baldassarri si Marco Bezzecchi.

Nivelul Racing Class 2 este pentru performante intre 1:55 si 2:05. Suma ese mai mica: 730 de euro. Urmeaza apoi, cu timpi peste 2:05 si 520 de euro, Racing Class 1. Pentru toate aceste clase trebuie sa aduci si motocicleta ta.

In fine, mai exista si „Safety Class”, care este destinata incepatorilor. Aici sunt doua variante, in functie de nivel. Preturile sunt de 310, respectiv 150 euro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.