Exista multe lucruri care ne ofera o stare de liniste, dar sa il urmarim pe James May (Captain Slow) asambland al sau Honda Z50 Monkey si filozofand despre motociclete este o placere nevinovata de la care nu ne putem abtine.

S-ar putea sa te simti ca directorul Jason care spune: „sunt satul de toti trei”. Trei dintre ei, desigur, se refera la trio-ul original al Top Gear. Jeremy „Am batut oamenii pentru sandwich-uri” Clarkson, James May si Richard „fac accident cu orice” Hammond. Cele trei foste vedete ale BBC care si-au mutat salariile si loialitatea pe Amazon.

James May aka Captain Slow

Dupa prima epoca Top Gear si inainte de lansarea The Grand Tour in 2016, James May a fost ocupat cu o scurta serie BBC. Plus canalul YouTube asociat, „James May The Reassembler”. Doar o mana de episoade au fost produse in timpul careia Captain Slow, reasambla o serie de obiecte. Intre acestea, o masina de tuns iarba, un telefon, un player portabil si o motocicleta originala Honda Monkey.

Acest moment foarte intim impartit cu May, ne arata cat de mult stie despre chestii in general – inclusiv istoria motocicletelor – si cat de bun este la vulgarizare. In 2019, pentru ca cineva sa reuseasca sa ne tina in fata micilor ecrane pentru 30 de minute, fara a sari peste vre-o secventa, este o realizare destul de mare. Arata cat de bun este cu adevarat in ceea ce face.

Cu usurinta perfecta (sau aproape), el incet, dar sigur, dintr-un puzzle de piese dezasamblate, reintregeste motocicleta Monkey, explicand pasii de-a lungul drumului. El compara ocazional riding-ul unei motociclete cu un echivalent medieval al unui cavaler pe cal, in timp ce prinde roata inapoi sau se lupta pentru a asambla tamburul de frana. Nu stiu daca accentul britanic ii confera o credibilitate suplimentara si il face mai placut de ascultat, dar l-as asculta pe James May cum explica sa asamblezi motocicleta ore intregi.

Dupa 13 ore si 51 de minute de lucru, Honda Monkey este pregatita pentru test drive. O miscare a kickstarter-ului si micul motor de 50cc se prinde viata. Videoclipul se termina cu May plecand pe a sa noua asamblata motocicleta vintage Honda Monkey Z50. Ce bucurie!

Vizionare placuta!

Sursa: Rideapart.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.