SMAEB a ajuns la cea de-a XVI-a editie. Evenimentul se desfasoara de astazi si pana duminica la Romexpo si pune accentul pe solutia pe care o ofera transportul pe doua roti. Una de luat in seama in conditiile in care cautam solutii alternative pentru traficul urban tot mai aglomerat.

Evenimentul reprezinta si un prilej de a afla noutatile principalelor marci prezente pe piata noastra. Fie ca vorbim despre producatori de vehicule pe doua roti, de accesorii sau echipamente. Dar este si un loc de intalnire al motociclistilor din intreaga tara. Se estimeaza ca peste 20.000 de motociclisti si fani ai fenomenului vor ajunge la Romexpo.

Parteneriate la SMAEB 2019

Organizatorii au semnat si cateva parteneriate extrem de interesante si importante pentru comunitate.

Asociatia MotoADN (www.motoadn.ro) militeaza pentru dezvoltarea motociclismului. Mijloacele propuse sunt imbunatatirea imaginii si cresterea gradului de siguranta in trafic al celor care se deplaseaza pe doua roti.  Asociatia lupta pentru aplicarea programului RABLA si la motociclete si scutere. Exista deja o petitie semnata de peste 3.700 de motociclisti.

ZeroAccidente.ro prezinta Vision Zero, premiera pentru Romania. Vision Zero este o strategie recunoscuta la nivel international pentru eliminarea pierderilor de vieti omenesti si a ranirilor grave in trafic. Ca si, implicit, pentru cresterea sigurantei si mobilitatii. Initiativa reuneste specialisti din diverse domenii, care pot livra solutii pentru problemele identificate in tara. Principiul fundamental al Viziunii Zero Accidente este „Chiar si o singura viata pierduta in trafic este de neacceptat!”.

e-SMAEB

e-SMAEB

Desi nu se aud prea tare pentru moment, vehiculele electrice pe doua roti vin tare din urma… sau poate chiar din viitor! Da, sunt silentioase pentru ca sunt electrice. Toata lumea se astepta ca variantele electrice pe doua roti sa fie din ce in ce mai performate, o data cu evolutia acumulatorilor. Deja marii producatori au inceput sa le lanseze sau cel putin sa le anunte, ceea ne face si pe noi sa le acordam o atentie din ce in ce mai mare, intrucat exista interes si pe plan local.

Astfel, la editia din acest an se lanseaza e-SMAEB, un modul HUB destinat scuterelor si motocicletelor electrice. Acestea vor fi expuse intr-o zona dedicata compacta, pentru a avea o imagine de ansamblu asupra ofertei active la noi in tara.

Parada femeilor motocicliste

Asociația Femeilor Motocicliste din România (www.wimaromania.com) va organiza sambata o super parada moto. Traseul Romexpo – Piata Victoriei – Piata Universitatii – Arcul de Triumf si retur. Plecarea se va face din fata cupolei centrale din Romexpo, la ora 11.

Salonul propune si o surpriza pentru pasionatii MotoGP. La standul Monster Energy urmeaza sa fie expusa motocicleta lui Valentino Rossi. Cei care achizitioneaza online biletul de acces la SMAB 2019 au sansa sa castige o casca replica a lui Vale in valoare de 1.500 euro.

Astazi, accesul publicului este permis pana la ora 19. Maine programul este de la 10 la 19, iar duminica de la 10 la 17. Pretul unui bilet este 30 RON. Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.