Au aparut primele fotografii spion cu o noua motocicleta sport-touring de la BMW, iar versiunea de productie ar putea fi bazata pe conceptul BMW 9Cento, care a fost prezentat ceva mai devreme in acest an la Concursul de Eleganta Villa d’Este.

BMW lucreaza din greu la un touring sport, iar o astfel de motocicleta a fost zarita zilele trecute undeva in Europa, scrie Car and Drive. Motocicleta din imagini seamana izbitor cu conceptul BMW 9Cento (foto).

Din imagini se observa ca motocicleta foloseste acelasi motor parallel-twin de 853 cc, cu care sunt dotate si BMW F 750 GS si BMW F 850 GS, in timp ce aspectul si design-ul se indreapta catre BMW S 1000 XR. E de asteptat sa fie plasata in gama intre S1000 XR si BMW F 750 GS, la momentul lansarii.

O noua motocicleta sport-touring de la BMW bmw-sport-touring

Motocicleta ar putea fi mai degraba una pentru asfalt, precum S 1000 XR decat una pentru off-road, asa cum e F 850 GT.

Potrivit sursei citate ceva mai sus, noua motocicleta BMW ar putea primi numele de F 850 GT, iar deocamdata nu sunt informatii despre specificatiile motorului, dar ne asteptam ca acesta sa produca mai mult de 94 de cai putere, de cat dispune F 850 GS.

„Nu trebuie sa fie intodeauna despre cat de indrazneata, mare si stralucitoare e. Acest concept se concentreaza pe obtinerea unui echilibru”, a spus seful sectiunii de design din cadrul BMW Motorrad, Edgar Heinrich, despre conceptul BMW 9Cento.

„Am creat o motocicleta care combina puterea potrivita cu proprietatiile unui sport touring si mai presus de toate, multa placere la condus. Vorbim astfel de un pachet atractiv, care reuneste ce e mai bun in sport, aventura si touring, pentru un model ce n-a mai fost vazut in gama BMW. Conceptul BMW Motorrad 9cento este interpretarea noastra a unui model all-rounder pentru segmentul de mijloc”, a adaugat oficialul BMW.

O noua motocicleta sport-touring de la BMW bmw-sport-touring-spate

Motocicleta primeste un nou parbriz, care va face touring-ul mai usor, precum si o noua consola de instrumente full-color, care este disponibila si pe alte motociclete din gama BMW.

E de asteptat ca noua motocicleta BMW sa dispuna de toata gama de electronice, cum ar fi cruis control, controlul tractiunii, ABS, cornering ABS, schimbator rapid si multe altele. De asemenea, motocicleta ar putea avea o suspensie ami mica si jante de 17 inchi.

Sursa foto: Motorcyclenews.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.