Novus a lansat o motocicleta electrica la Consumer Electronics Show 2019 de la Las Vegas.

Modelul producatorului german arata ca o combinatie intre o motocicleta si un moped. El are roti si anvelope subtiri, nu are lumini si placute de inmatriculare.

Modelul prezentat de Novus dispune de unul dintre cele mai inovatoare cadre din fibra de carbon. Pretul este pe masura:39.500 de dolari fara TVA.

Motocicleta futuristica prezentata de Novus este una inovatoare in lumea motocicletelor electrice, cu motor montat pe butuc si un design unic.

Novus-Making of

Compania a lansat, de asemenea, si un videoclip cu fabricarea prototipului, unul care nu indeplineste normele street legal. Designerii Rene Renger si Marcus Weidig intentioneaza sa fabrice o versiune legala exact ca prototipul in cauza.

 

Motocicleta cantareste doar 38.5 kilograme, cu multe dintre componente ascunse in interiorul cadrului din carbon. Autonomia este de peste 96 de kilometri la o viteza maxima de 96.5 km/h.

Acumulatorul litiu ion de 14.4 kilowati se afla sub nivelul cadrului si dureaza mai putin de o ora pentru a fi incarcat la 80%. Motorul electric este integrat cu usurinta in butucul din spate si are un cuplu masiv de 200 Nm.

Alte parti ale motocicletei, cum ar fi configuratia suspensiei, sunt de asemenea unice. Suspensia din fata este incorporata intr-o singură coroana din furca si este descrisa ca fiind reglabila pentru „duritatea amortizorului”.

Suspensia din spate foloseste un amortizor care se invarte de pe furca, la fel ca o motocicleta conventionala, si se poate regla pentru compresie și revenire.

Nu exista cluster de instrumente pe prototip, fiind inlocuit in intregime de un smartphone. Compania spune ca smartphone-ul a fost integrat nu numai ca un instrument de control si afisare, ci si ca o cheie digitala.

Va fi vanduta ca o editie peciala, insa pretul va fi cu siguranta o problema.

Novus a prezentat o motocicleta futurista la CES 2019 novus-smartphoneNovus a prezentat o motocicleta futurista la CES 2019 novus

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.