Marc Marquez si Jorge Lorenzo vor fi operati saptamana aceasta in acelasi spital si de acelasi chirurg. Primul va fi operat la umar, in timp ce al doilea are probleme la picior.

Cum sezonul MotoGP a luat sfarsit, iar primele teste in vederea sezonului viitor s-au incheiat, pentru piloti e timpul sa se odihneasca dupa 19 curse extrem de solicitante.

Cei doi piloti de la Honda Repsol vor fi insa supusui unor interventii chirugicale, pentru a scapa de unele probleme fizice.

Jorge Lorenzo va intra pe mainile doctorului Xavier Mir pentru a rezolva dislocarea degetului metatarsal-falangeal si fractura celui de-al doilea metatarsal al piciorului drept, in clinica Quiron Dexeus din Barcelona.

De asemenea, Marc Marquez va fi operat in acelasi spital si de catre acelasi chirurg, la umarul stang, dupa accidentele avute in sezonul curent.

Pentru Marquez va fi cea de-a doua operatie la umar, dupa ce in urma cu 5 ani a suferit o interventie chirurgicala la umarul drept.

„M-am operat atunci la umarul drept, dar e vorba de aceeasi problema. M-am operat in 2013 si de atunci medicina s-a imbunatatit un pic. Nu e o operatie usor si recuperarea dureaza ceva, insa voi intr-o luna voi fi la 100%”, a spus Marc Marquez pentru El Mundo Deportivo.

Amandoi au hotarat sa se opereze acum pentru a fi gata pe 6 februarie 2019, atunci cand vor incepe primele teste de la Sepang, in vederea noului sezon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.