KTM a prezentat un prototip avansat al viitorului model 790 Adventure R in cadrul European Adventure Rally ce a avut loc in Sardinia, Italia.

Prototipul a fost dezvaluit la un eveniment exclusiv si nu e foarte diferit de pozele spion aparute pana acum in presa. E totusi cel mai apropiat de versiunea finala a modelului.

Potrivit KTM, modelul 790 Adventure are acelasi motor de 799 cc ca si RC8c, dar pe Adventure a fost modificat pentru a avea un cuplu mai mare.

Suspensia WP este standard, iar modelul final de productie va dispune de mai multe sisteme electronice, printre care un senzor pentru inclinarea la viraje, dar si cu ABS si controlul tractiunii.

KTM a dezvaluit un prototip avansat al viitorului model 790 Adventure R ktm

Designul modelului 790 Adventure e diferit fata de orice alta motocicleta ADV din gama KTM, cu rezervorul de combustibil montat mai jos pentru a mentine centrul de greutate scazut, ajutand astfel la un control mai bun.

KTM sustine ca motocicleta are, de asemenea, ergonomie reglabila, ceea ce ar putea insemna ca ghidonul si suporterul pentru picior pot fi reglate in functie de stilul de mers si preferintele fiecarului.

„Sunt sincer uimit de noul KTM 790 Adventure R. Desigur, am foarte multa experienta pe motocicletele enduro si pe modelele KTM Adventure, dar acest model e o combinatie perfecta intre ele. Sigur, ceea ce-am condus e un prototip, dar arata exceelent. Abia astept sa conduc produsul finit”, a spus neo-zeelandezul Chris Birch, de 8 ori campion la enduro.

KTM a dezvaluit un prototip avansat al viitorului model 790 Adventure R ktm1

Versiunea finala a modelului KTM 790 Adventure R va fi prezentata in cadrul show-ului EICMA din luna noiembrie a acestui an, iar modelul va fi disponibil pentru comenzi la inceputul anului viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.