Kawasaki KLX230 este un model Dual-Sport. Un enduro care se poate conduce si pe drumurile publice. Cu el poti merge oriunde, pe trasee off-road, pe asfalt, in oras sau la drumuri mai lungi.

Kawasaki a anuntat ca nu va inlocui KLX250, ci i se va alatura acestuia in portofoliu. Si este o propunere „de buget” pentru pasionatii de aventura. Un model care va intra in competitie cu Suzuki DR200S si Yamaha XT250. Comercializarea sa va debuta luna viitoare.

Motor nou pentru Kawasaki KLX230

Motorul noului KLX230 e complet nou. Este vorba despre un SOHC de 233cc, compact, care are racire cu aer si injectie. A fost conceput avand intre obiective inclusiv fiabilitatea. Dar si, prin arhitectura sa, la obtinerea unei greutati reduse si un impact pozitiv la manevrabilitate. Evident, racirea cu aer este ideala pentru traseele off-road.

Acest model are frane pe disc atat pe fata, cat si pe spate, si ABS dezvoltat impreuna cu Bosch. Acesta a fost reglat pentru a permite un comportament foarte bun atat pe sosea, cat si in off-road. In plus, sistemul ABS cu doua canale este de mare ajutor pe suprafetele alunecoase pentru riderii incepatori sau de nivel intermediar.

Bun si la drum lung

KLX230 beneficiaza de transmisie cu 6 rapoarte, ceea ce-l face util atat in drumurile zilnice sau cele pe distante lungi. Si panoul de instrumente digital este un plus. El ofera, pe un ecran LCD, urmatoarele informatii: vitezometru, kilometraj, nivelul de carburant, dublu contor de calatorie, ceas si indicatoare luminoase.

Cadrul perimetral a fost dezvoltat cu ajutorul pilotilor de teste Kawasaki. Acestia au oferit sfaturi pentru obtinerea unui bun ecilibru cadru-motor, modelul oferind satisfactii atat incepatorilor, cat si celor avansati. Indiferent de suprafata de rulare. Inclusiv pe drumuri cu gropi si noroi.

KLX230 are jante cu diametrul mare -21 pe fata si 18 pe spate. Acestea, impreuna cu suspensia cu cursa lunga si garda la sol de 265 mm spresc capacitatea modelului in off-road. Dar, sunt utile si pe sosea.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.