Jorge Lorenzo trage din greu pentru a se recupera dupa cele doua accidentari suferite in 2018 si sa fie 100% in luna februarie, cand se va intoarce la Honda HRC, cu care are contract timp de doua sezoane.

Cu 5 titluri castigate in cariera, Jorge Lorezno nu se teme campionul ultimelor editii, Marc Marquez.

„S-a intamplat la fel cand am ajuns la Yamaha, unde era Valentino, dar a fost bun si am reusit, astfel, sa castig”, a spus Lorenzo intr-un interviu pentru BT Sport.

„Marquez a fost cel mai rapid in ultimii ani, dar am reusit sa-i fur titlul in 2015. Sunt singurul pilot care a reusit sa-i intrerupa seria de victorii. Nu e dat ca se va intampla si acum. Dar voi incerca sa dau totul pentru a obtine cel de-al 6-lea meu titlu mondial. Cu siguranta nu va fi usor”, a adaugat Marquez.

De la Yamaha la Ducati, de la Ducati la Honda, trei motociclete diferite in patru sezoane pentru pilotul spaniol, dar acesta nu se teme de perioada de adaptare.

„Trebuie sa-mi schimb din nou stilul de a conduce, dar va trebui sa fiu destept pentru a face si am multe de invatat de la Marquez. Se afla la Honda de 7 ani, are multa experienta cu aceasta motocicleta, in timp ce eu n-am deloc. Sunt sigur ca va trebui sa fur cateva secrete de la el”, a mai spus Marquez.

Dupa un sezon dificil la Ducati, Jorge se declara pregatit pentru 2019: „Am avut ceva proleme, dar dupa Grand Prix-ul din Italia motocicleta a fost reglata la perfecite”.

Jorge Lorenzo are numai cuvinte de lauda despre fostul sau coechipier Valentino Rossi: „E un pilot impresionant. Ceea ce a reusit in Malaezia, cand a condus 15 tururi, fara sa coboare cu o zecime de secunda, pe o caldura infernala de 40 de grade… Am socat de acea prestatie”.

Jorge Lorenzo (31 de ani) a castigat de trei ori titlul in MotoGP (2010, 2012 si 2015) si de doua ori la clasa 250cc (2006 si 2007).

Din sezonul urmator, Jorge Lorenzo va fi coechipier la Honda cu Marc Maruqez.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.