Husqvarna Off Road

Husqvarna a lansat colectia off road 2019. Aceasta include atat echipamente, cat si elemente de protectie necesare fanilor aventurii pe doua roti. Gama este destinata atat debutantilor, cat si profesionistilor, indiferent de disciplina, motocross sau enduro.

Linia oferita de Husqvarna Motorcycles include doua colectii dedicate adultilor, pentru motocross si enduro, una pentru copii si una pentru Supermoto.

Colectia Husqvarna Gotland

CASCA MOTO 9 MIPS GOTLAND. Casca Gotland, folosita si de sportivii de top, este un mix de securitate, confort si stil. In plus, se remarca prin designul special, dar si prin protectia oferita gratie tehnologiilor de top.

JACHETA GOTLAND.  O jacheta ultra-usoara, care ofera un nivel inalt de confort. Poate fi purtata oriunde si oricand, fiind, in opinia producatorului, „companionul ideal in off road”.

PANTALONII GOTLAND. Desenati pentru a oferi confort chiar si la iesirile mai lungi. Pantalonii inglobeaza elemente care garanteaza libertatea de miscare. In plus au si zone de ventilatie perforate care maximizeaza racirea.

JACHETA SI PANTALONI GOTLAND WP. Iti permit sa nu renunti la iesirea in off road atunci cand vremea devine rea. Ultrausoare, din materialele robuste si cu un design inteligent, sunt waterproof. Astfel ca si in cazul unei ploi abundente nu veti avea probleme.

Alte echipamente si elemente de protectie

TRICOU RAILED. Husqvarna a tinut cont de faptul ca pentru un rider libertatea de miscare este importanta. Iar aceasta este restransa si de materialele grele, sau de imbracamintea strata. Tricoul Railed rezolva ambele probleme, atat la iesirile pentru fun, cat si in competitii.

PANTALONI RAILED. Confortabili si plin de stil, sunt realizati dintr-un nylon anti-abraziv. Garanteaza protectie, dar si potrivirea completa cu orice tip de client.

GULER CERVICAL GPX 3.5. Cantareste mai putin de 500 de grame. Protejeaza impotriva energiei de impact resimtite in cazul unei cazaturi.

CASCA PENTRU COPII RAILED. Ofera cea mai buna protectie intr-o formula pentru cei mici. Specificatiile au fost optimizate pentru copii, inclusiv cele pentru ventilatie.

TRICOU PENTRU COPII RAILED. Le permite celor mici sa arate, sa se simta si sa piloteze asa cum doresc. Designul inteligent garanteaza garanteaza inclusiv ca manecile nu se umfla.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.