Urmariti acest film fascinant si filmat superb pe unica insule Isle of Man TT, unde vitezele pot ajunge la 320 km/h pe drumurile publice inguste.

Isle of Man TT este unul dintre cele mai faimoase evenimente de curse din lume, notoriu nu doar pentru actiunea si curajul de la fiecare colt, ci si pentru desele decesele care apar pe circuitul stradal de mare viteza.

Pe un traseu de munte de 60,72 km de pe aceasta insula semi-autonoma din Marea Irlandei, unii dintre cei mai calificati motociclisti din lume conduc un curs de strada mult mai periculos decat Nurburgringul si aproape de trei ori mai lung. Si acest lucru se intampla la viteze in medie de 220 km/h si ajungand chiar si la 320km/h. Acestea nu sunt autostrazi, sunt drumuri cu un singur sens, aliniate cu garduri vii, pereti, case, campuri, copaci si oameni.

Documentarul Isle of Man TT ce trebuie urmarit de catre orice pasionat de motorsport 62b4c4f474a32f6e153554b4e8668641
TT da dependenta atat daca pilotezi pe strazile acesteia cat si doar daca privesti cursa, asa cum ar povesti cei mai multi rideri de-a lungul istoriei cursei. Un nou documentar realizat de expertii de la Studio Kippenberger ofera o perspectiva uimitoare asupra acestei experiente unice compulsive; cat si despre ceea ce ii face pe riderii eroici sa se intoarca pentru mai mult.

Aceast film minunata de 18 minute, pur si simplu numit „Isle of Man TT” vede cativa dintre cei mai buni producatori de filme din lume intervievand riderii legendari ai TT despre o cursa care nu are egalitate. Acesta include imagini epice din ‘nasul’ motocicletelor concurente.

Faceti-va comozi si bucurati-va de aceasta mini-capodopera a vitezei, mandriei si priceperii cameramanilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.