Sedanul de dimensiuni reduse Dacia Logan este vandut in unele parti ale lumii cu insigna companiei sale mama Renault. Un exemplu este Rusia unde gama a fost recent extins pentru a include o versiune robusta din familia Stepway. Noul Logan Stepway se alatura modelului Sandero si lui Dokker, disponibil de ceva vreme in Rusia, unde se pare ca nu este oferit Logan MCV Stepway.

Spre deosebire de modelul obisnuit Logan, care, de fapt, arata un pic diferit de modelul echivalent Dacia, noua echipare Stepway vine cu o inaltime sporita a garzii la sol, ideala pentru a conduce pe un teren dificil. Acest lucru este departe de a fi un Volvo S60 Cross Country, deci nu va deranjati sa cautati tractiunea integrala in foaia cu optiuni, deoarece Logan Stepway trebuie sa ramana la strategia de pana acum: a vinde masini ieftine, chiar daca are logo-ul Renault .

Volvo S60 Cross Country al omului sarac are tractiune pe fata si se numeste Logan Stepway renault-dacia-logan-stepway-2019
Ca si in cazul celorlalte modele Stepway, noul Logan Stepway beneficiaza de o body kit aditional din plastic atat pe barele de protectie, cat si pe arcadele rotilor. Bara de protectie fata are un aspect diferit fata de modelul Logan obisnuit si este echipata cu scut disponibil in culoarea gri. Renault a modificat, de asemenea, grila fata pentru a o aduce in concordanta cu modelele Sandero si Dokker Stepway, si l-au echipat cu un nou set de roti.

Cand vine vorba de echipament, sedanul are la dispozitie scaune incalzite, senzori de parcare si un sistem de infotainment cu suport pentru Android Auto si Apple CarPlay. Puterea vine de la un motor pe benzina de 1,6 litri disponibil cu 82 cai putere, precum si cu 102 si 113 CP conectat la o cutie de viteze manuala. Cea mai puternica versiune a motorului poate fi conectata la un CVT in varianta Logan Stepway City, care se remarca datorita vopselei sale rosii. Cei care cauta un motor diesel pot obtine familiarul dCi de 1,5 litri conectat la o manuala in cinci trepte.

Credeti ca Logan Stepway construit de rusi nu are un rival in segmentul sau, dar Lada Vesta Cross este, de asemenea, un sedan cu o garda la sol ridicata si cu un aspect mai dur. Renault va avea noua masina afisata la sfarsitul acestei luni in cadrul Salonului Auto de la Moscova si vor incepe vanzarile in aceasta toamna.

Volvo S60 Cross Country al omului sarac are tractiune pe fata si se numeste Logan Stepway dacia-logan-stepwaySursa: Renault Rusia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.