Volkswagen a prezentat prima imagine teaser cu viitorul concept pickup ce va fi dezvaluit oficial in cadrul Salonului Auto International de la Sao Paulo (Brazilia).

Producatorul auto german dezvaluie ca modelul, denumit pentru acum concept1, va fi pozitionat in gama sub Amarok si va fi dezvoltat pe platforma MQB, care sustine si Tiguanul.

Conform compniei care isi are sediul principal la Wolfsburg, noul concept pickup va imbina caracteristicile unui SUV digital si versatilitatea unui pickup pentru a forma un nou vehicul orientat spre mediul urban.

Despre noul concept Volkswagen pickup se spune ca va aduce inovatii remarcabile, care vor include o zona de incarcare multivariabila. Utilizeaza un panou posterior pliat al cabinei duble, care poate fi extins semnificativ cu doar cativa pasi simpli.

Conceptul pickpup va dispune de un sistem cu tractiune integrala si, judecand dupa imagine, portbagajul va fi unul impresionant, pentru a da camionului o pozitie grea.

Noul concept pickup Volkswagen va prefata versiunea de productie, care va fi lansata pe piata din Brazilia in viitorul apropiat.

Volkswagen a anuntat deja ca versiunea de productie va suferi doar mici modificari in comparatie cu concept. Iar pickup-ul ar putea fi lansat si alte regiuni.

Volkswagen concept pickup va fi prezentat pe 6 noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.