Mercedes-Benz a publicat prima imagine de tip teaser cu viitoarea generatie CLA.

Noua generatie Mercedes-Benz CLA va fi prezentata pe 8 ianuarie 2019, la Consumer Electronics Show (CES), din Las Vegas.

Teaserul este destul de minimal, aratand linia plafonului de tip coupe si este rezonabil sa ne asteptam ca acesta sa fie destul de similar cu modelul A-Class Sedan.

Ca si la A-Class, starul noii generatii a lu CLA-Class va fi MBUX, noul sistem infotainment al celor de la Mercedes-Benz. Acesta poate intelege comenzile limbajului natural, iar producatorul auto german testeaza cateva noi capacitati, inclusiv un sistem care „identifica cererile de operare pe baza miscarilor”.

Gama de motorizari ar urma sa includa unitati pe benzină, cu puteri cuprinse intre 109 si 224 cai putere, si propulsoare diesel cu puteri cuprinse intre 116 si 190 cai putere.

CES 2019 va reprezenta mai mult pentru Mercedes-Benz decat prezentarea noului CLA.

Mercedes va folosi, de asemenea, conferinta de tehnologie pentru a prezenta pentru prima oara SUV-ul electric EQC in Statele Unite ale Americii, precum si dezvaluirea conceptului Vision Urbanetic.

Un rival pentru modelele Audi E-Tron si Jaguar I-Pace, EQC promite o pereche de motoare electrice care dezvolta 402 cai putere si cuplu de 564 Nm. Range-ul in Europa este de 450 de kilometri, astfel ca intervalul estimat de EPA ar trebui sa se situeze între 380 si 430 kilometri.

In ceea ce priveste Vision Urbanetic, Vision Urbanetic, acest concept de van suplu si flexibil utilizeaza o platforma electrica „skateboard”, care poate lua mai multe forme. De exemplu, poate fi folosit pentru transportul oamenilor in timpul zilei, pentru ca noaptea sa fie folosit la transportul de colete.

Consumer Electronics Show (CES) e programat in perioada 8-12 ianuarie, la Las Vegas (SUA).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.