Nissan a publicat o noua versiune compacta a modelului Kicks.

O masina cu acest nume e comercializata de cativa ani in America de Sud, dar acum japonezii au decis sa aduca modelul Kicks pe piata din India.

Noul Nissan Kicks va fi construit pe platforma B0, care este in prezent baza pentru Renault Duster si Kaptur, precum si pentru Nissan Terrano. Producatorul auto nipon spune ca aceasta platforma mult mai evoluata este mult mai robusta si mai potrivita pentru drumurile din India.

Crossover-ul va fi oarecum mai lung (cu 100 mm) si mai amplu decat modelul sud-american, a carui lungime este de 4,3 metri. Volumul compartimentului pentru bagaje este de 432 de litri. De asemenea, masina pentru India va avea o suspensie similara cu cea de pe Juke.

Conform datelor preliminare, linia de motoare Nissan Kicks va include o unitate pe benzina de 1,6 litri, cu o capacitate de 106 cai putere, care functioneaza in tandem cu o cutie de viteze manuala cu cinci trepte.

In plus, va fi oferit motor diesel de 1,5 litri si 110 cai putere, conectat la o transmisie manuala cu 6 trepte.

Lista echipamentelor disponibile va include controlul automat al climei, un sistem de infotainment cu un ecran touchscreen de 8 inch si suport pentru interfetele Apple CarPlay si Android Auto.

Nissan Kicks va fi disponibil in India incepand cu anul 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.