Maserati a prezentat o editie limitata a popularului sau model sedan cu patru usi Ghibli.

Botezat „Ghibli Ribelle”, noua editie limitata vine intr-o culoare neagra, care accentueaza designul indraznet al masinii.

Maserati va produce doar 200 de exemplare Ghibli Ribelle pentru pietele din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, urmand sa intre oficial in vanzare pe Batranul Continent incepand cu luna octombrie.

Maserati prezinta o editie limitata pentru modelul Ghibli maserati-ribelle-roti

Exteriorul noii editii limitate Maserati Ghibli beneficiaza, de asemenea, si de roti din aliaj Proteo de 19 inchi, cu detalii de culoare rosie.

La interior regasim un tablou de bord in doua tonuri negru / rosu, panouri usoare negre si cotiera centrala rosie, volan Sport din piele neagra cu cusaturi ton pe ton. Apoi, scaunele sunt sport, cu o memorie de 12 pozitii, tapitate in doua tonuri, in piele negru/rosie premium cu cusaturi de contrast.

Maserati a adaugat, de asemenea, o insigna exclusiva din aluminiu crom, cu legendarul Trident combinat cu noul logo Ribelle pe consola centrala.

Maserati prezinta o editie limitata pentru modelul Ghibli maserati-ribelle-scaune

Este disponibil si un pachet optional Ribelle Plus cu aceasta editie limitata Ghibli. Pachetul este livrat cu geamuri laminate cu tenta inchisa, care sunt proiectate pentru a imbunatati izolatia termica si fonica. In plus, masina dispune de faruri adaptive full-LED Matrix, sistemul de sunet premium Harman Kardon si trapa.

Sub capota, editia limitata Ghibli Ribelle ofera trei variante de motorizari: un diesel turbo V6, care produce 275 de cai putere, pe langa cele doua motoare pe benzina V6, de 350 de cai putere, respectiv 430 de cai putere. Motoarele au fost proiectate de Maserati Powertrain si sunt construite la fabrica Ferrari din Maranello.

Maserati prezinta o editie limitata pentru modelul Ghibli maserati-ribelle-interior

Sursa: AutoNDTV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.