Liberty Walk este cunoscut pentru crearea unor body kit-uri scandaloase. Prin aceasta, intelegem modele wide body, cu overfendere atat de masive, incat creaza puturi gravitationale suficient de mari incat sa inghita rotile si anvelopele. Stilul se incadreaza definitiv in regiunea ” love it or hate it”, dar un segment in care overfenderele mari arata in general bine – sau cel putin natural – este lumea SUV-urilor. Acolo se indreapta Liberty Walk cu aceasta oferta, dar daca va asteptati sa vedeti ceva extravagant ca Range Rover sau Porsche Cayenne, ganditi-va din nou. Da, asta e un Suzuki Jimny prezentat pe pagina Facebook a tunerului.

Daca observati o similaritate cu Mercedes-Bens G-Class, nu va inselati. Uitandu-ne la fotografii, Liberty Walk include in postare un G63 AMG care poarta deja un upgrade Liberty Walk.

Liberty Walk transforma noul Suzuki Jimny intr-un mini G-Class liberty-walk-g-classNu avem nici-o informatie cu privire la tot ceea ce dispune acest Jimny, dar fotografiile vorbesc de la sine. Nu exista nici o alta modalitate de a spune – forma noului Suzuki Jimny se preteaza foarte bine pentru un makeover similar cu clasa G, iar aceasta comparatie ne ofera o idee despre ceea ce face Liberty Walk.
Liberty Walk G-Class Liberta Walk Suzuki Jimny

Overfenderle sunt marite, grila este noua, iar bara frontala este o versiune mai mica purtata de G63 Liberty Walk. Capota pare sa obtina tratamentul cu fibra de carbon, iar acoperisul are luminile si eleronul din spate ce imita maretul Mercedes. Rotile imbunatatite sunt prezente si chiar observam o evacuare laterala.

Exista doar aceasta fotografie cu Jimny si, desi presupunem ca acest body kit este legitim – Jimny este destul de popular pe pietele Euro si japoneze, la urma urmei – cu siguranta pare a fi un proiect deosebit cu care ne-am obisnuit sa le vedem la Liberty Walk. Cu un nou Jimny care tocmai a debutat luna trecuta, acum ar fi cu siguranta momentul sa dezvalui o astfel de creatie. Speram ca vom auzi ceva de la compania de tuning care ne va oferi detalii despre acest Mini G-Wagen.

Sursa: Motor1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.