Jeep Wrangler (JK) a fost onorat de cititorii revistei 4×4 Auto Bild allrad pentru al treilea an consecutiv. Cititorii specialisti ai revistei au numit modelul cel mai bine importat „Vehicul de teren si SUV cu preturi de la 30.000 € la 50.000 €”.

Wrangler a fost numit cel de-al treilea cel mai bun vehicul off-road si SUV in general in categoria sa, situandu-se chiar in urma modelelor de la producatorii germani premium.

Wrangler – adevaratul descendent al modelului Willys-Overland MB din 1941, primul vehicul usor de 4×4 din lume, continua sa mentina entuziasmul pasionatilor de off-road si SUV-uri cat si valoarea pe care o au pus-o pe autenticitate si unicitate.

De asemenea pentru al treilea an consecutiv, a castigat aprecierea cititorilor revistei pentru performantele de neegalat ale lui Wrangler atat pe drumul cat si pe asfalt.

Sondajul Auto Bild Allrad se desfasoara anual si invita cititorii sa isi numeasca vehiculele preferate de la producatorii din toata lumea. In acest an, un total de 219 de modele au fost prezentate in 10 categorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.