Volkswagen a dezvaluit primele schite ale viitorului model Passat, care urmeaza sa debuteze oficial la Salonul Auto International de la Detroit, in luna ianuarie a anului viitor.

Autovehiculul a fost prezentat unor reprezentanti mass-media, insa fotografiile au fost interzie, iar aceste schite e tot ceea ce VW va arata pana la prezentarea oficiala.

Schitele arata ca vom avea un aspect sportiv semnificativ fata de modelul curent. Partea frontala are o grila indrazneata, flancata de faruri ascutite, iar aspectul general ne aduce cu Arteon. La randul ei, partea din spate pare sa fie inspirata de noul Jetta, cu consola scurta si cu stopurile sale stralucitoare.

Iata cum va arata viitorul Volkswagen Passat 2020-volkswagen-passat-teaser-1

Daca ti se pare ca viitorul Passat va fi mai mare decat modelul actualul, nu te inseli, Volkswagen fiind practic fortata sa adauge cativa mm in plus din cauza regulilor de singuranta din Statele Unite ale Americii.

Construit pe aceeasi platforma ca si predecesorul model, noul Passat nu va oferi nicio optiune AWD si nicio versiune electrica. De asemenea, conform Motor1, Passat spune permanent la revedere unitatii V6.

Sub capota vom regasi acelasi motor turbo de 2.0 liri cu patru cilindri, cuplat la o transmisie automata cu sase trepte. Motorul va avea un cuplu mai mare, potrivit Volkswagen, care nu a anuntat insa consumul si nici numarul de cai putere.

Iata cum va arata viitorul Volkswagen Passat 2020-volkswagen-passat-teaser-2

Producatorul auto german a informat ca noul Passat va avea mai putine versiuni, urmand ca numarul lor sa fie redus de la 17 la doar 5. In consecinta, Volkswagen spune ca va oferi mai multe echipamente standard si optiuni de varf pe versiunile inferioare.
O multitudine de echipamente de siguranta vor fi standard, cum ar fi avertizarea de coliziune sau lane keep assist, in timp ce interiorul va dispune de un ecran tactil standard de 8 inchi, control vocal si radio prin satelit.

Echipamentele optionale includ cruise control adaptiv, iluminare interioară reglabila, stergatoarele cu senzor de ploaie si deschiderea portbagajului prin apasarea unui buton.

Comercializarea noului Volkswagen Passat va incepe in vara anului viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.