Cotnari Rally Team

Echipajul Cotnari Rally Team ia startul in acest final de saptamana la Covasna Winter Rally. Competitia pe zapada, ajunsa la editia cu numarul 12, deschide, neoficial, sezonul intern de raliuri.

De vineri si pana duminica este programata prima competitie de raliuri din 2019. Este vorba despre intrecerea care a devenit o constanta in programul protagonistilor campionatului intern, Covasna Winter Rally. Ajuns la a 12-a editie, evenimentul va avea si anul acesta doar statutul de cursa de “incalzire”. El este insa monitorizat pentru a face parte din calendarul official incepand cu 2020.

La startul competitiei se va afla si echipajul Cotnari Rally Team. Pentru acesta, este momentul de debut al celei de-a doua etape a proiectului cu durata de trei ani. “Este modalitatea optima de a pune punct vacantei”, spune Titi Aur. Multiplul campion national este un fan declarat al pilotajului pe zapada si gheata. El are la activ inclusiv o participare la etapa de WRC din Suedia. “A fost o experienta deosebita. Era chiar debutul meu in Campionatul Mondial, cu inerentele emotii si cu presiunea indusa de un astfel de moment. Acel moment mi-a amplificat placerea pentru pilotajul in aceste conditii”, a continuat Titi.

Test pentru Cotnari Rally Team

In ceea ce priveste intrecerea de la finele acestei saptamani, obiectivul echipajului Cotnari Rally Team, Titi Aur/Silviu Moraru, este acela de a reintra in ritm. “Este un bun test in conditii de aderenta scazuta. Putem sa testam si diverse tipuri de setari. Ne-am propus sa ne bucuram de fiecare kilometru de proba sis a facem spectacol. Dar, chiar daca nu exista o miza, vom acorda atentie si cronometrului si imi doresc un rezultat bun”, a concluzionat Titi.

La editia din acest an a Covasna Winter Rally lista de inscrieri cuprinde 56 de nume, un numar record pentru aceasta competitie. Evenimentul va debuta vineri 1 februarie, cu Shakedownul, urmat de Superspeciala din centrul orasului Covasna. Urmeaza doua zile de concurs cu 7 probe speciale, ultima fiind programata duminica, la Halom.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.