Infiniti va prezenta un concept pentru primul sau crossover complet electric la Expozitia Internationala de Autovehicule din America de Nord (NAIAS) din Detroit, in ianuarie, dezvaluind un nou limbaj de design pentru electrificare, infuzat cu ADN-ul japonez.

Aparitia platformelor electrificate reprezinta o noua abordare a platformelor de crossover și sedan, atat in ​​interior, cat și in exterior.

In luna ianuarie a acestui an, compania a anuntat ca va electriza portofoliul sau incepand cu anul 2021, utilizand fie sisteme de propulsie electronica (hibrid serios), fie propulsoare pure EV.

Roland Krueger, președintele companiei Infiniti Motor Company, a declarat: „Infiniti are o viziune convingatoare ca un brand challenger de lux pentru a aduce un portofoliu complet de vehicule electrice cu design frumos clientilor din intreaga lume. Ne vom concentra pe dezvoltarea portofoliului complet de energie electrica”.

Inspiratia Q, dezvaluita la NAIAS 2018, și Prototype 10, vazut la 2018 Pebble Beach Concours d ‘Elegance, au oferit ambele elemente ale unui limbaj de design futurist. La NAIAS din 2019, programat in ianuarie, aceste elemente se vor uni pentru a oferi cea mai clara viziune pentru epoca designului electrificat.

Karim Habib, director executiv de design al lui Infiniti, a spus: „Masina concept pe care o vom arata in Detroit este inceputul unei noi ere pentru Infiniti și o ilustrare a locului in care vrem sa mergem cu marca. Electrificarea și alte tehnologii noi ne-au oferit posibilitatea de a ne dezvolta filosofia de design”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.