Dacia Duster n-are concurenta in Europa cand vine vorba de pret, insa pe continentul african se afla in productie un vehicul de teren extrem de interesant.

A doua generatie a unui vehicul off-road din Kenya e pe punctul de-a fi realizat. Mobius II nu e chiar o opera de arta, insa are un pret foarte atractiv.

Mobius a fost lansat in 2011 cu scopul de a-i ajuta pe kenyeni sa se deplaseze mult mai usor cu un mijloc de transport construit pe plan local. Prima generatie a aparut in 2015, dar a fost mai degraba una primitiva, dar acum cu Mobius II lucrurile nu mai stau deloc asa, SUV-ul de dimensiuni mici avand un aspect robust si vintage.

"Concurenta" pentru Dacia Duster vine din... Kenya! mobius-1

Structura reticulara din otel si o puncte spate plata rigida, SUV-ul are sub capota un motor pe benzina de 1.8 litri, cu control variabil al supapelor, capabil sa dezvolte 133 de cai putere.

La interior, SUV-ul cu trei usi dispune de un sistem infortainment de 8 inchi cu ecran tactil, dotat cu navigatie prin satelit, WiFi, conectivitate Bluetooth si integrare cu smartphone MirrorLink.

Vehiculul are 4,2 metri lungime si o latime de 194 cm. Greutatea e de 1650 de kilograme, cu o incarcare utila de 625 kilograme.

"Concurenta" pentru Dacia Duster vine din... Kenya! mobius-interior

Versiunea standard vine cu doua locuri plus cargo, insa mare dezamagire e reprezentanta de lipsa tractiunii integrale.

Full option in cazul Mobius II inseamna posibilitatea de a alege intre trei culori, negru si doua nuante de albastru, aer conditionat si jante de aliaj.

Mobius II va avea un pret de 11.500 de euro in Kenya, in timp ce la export se va vinde cu aproape 14.000 de euro.

"Concurenta" pentru Dacia Duster vine din... Kenya! mobius-spate

Sursa: Vezess

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.