• Doua marci iconice isi reinnoiesc si extind parteneriatul dupa un succes de 4 ani
  • Brandul Jeep pentru a-si extinde prezenta experientiala la trei evenimente Harley-
  • Davidson europene majore , inclusiv cea de-a 115-a aniversare din Praga
  • Experiente de conducere vor fi disponibile pe toata gama Jeep
  • Oferta limitata de ratele preferentiale de cumparare pe noile modele Jeep pentru membrii H.O.G
  • Custom Cousins: Noul concurs cu membrii H.O.G. si J.O.G. ce vor desemna cele mai bine personalizate Wrangler-uri

Harley-Davidson si marca Jeep si-au reinnoit si consolidat parteneriatul european pentru al cincilea an consecutiv.

Harley-Davidson si brandul Jeep isi reinnoiesc din nou parteneriatul pentru 2018 si cauta sa construiasca succesul 180430_Jeep_Harley_02Sub acest aranjament, marca Jeep va ramane un partener cheie si sponsor oficial al marilor evenimente si concursuri Harley-Davidson din intreaga Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

 

Nu exista marci mai iconice decat Harley-Davidson sau Jeep. Fiecare are o istorie lunga si fabuloasa, jucata pe scena mondiala. Si astazi, ambele produc vehicule care incapsuleaza insasi esenta libertatii si spiritul de aventura.

 

Bazandu-se pe succesul ultimilor patru ani, Jeep va avea o prezenta mai mare la trei evenimente europene majore Harley-Davidson – Festivalul Euro in Saint-Tropez, Franta (7-10 iunie), a 115-a aniversare a Harley-Davidson la Praga, Republica Ceha (5-8 iulie) si European Bike WeekTM din Faaker See, Austria (4-9 septembrie).

 

Jeep va participa, de asemenea, la alte evenimente Harley-Davidson, printre care Africa Bike WeekTM din Africa de Sud (26-29 aprilie), Rally Tuscany din Italia (25-27 mai) si evenimentul Thunder in The Glens din Aviemore, Scotia -27 august). In plus, Jeep va prezenta vehicule la evenimente locale din regiunea EMEA.

 

Vizitatorii evenimentului vor avea ocazia de a se apropia si testa intreaga serie Jeep. Un invitat special la fiecare eveniment major va fi unul dintre noile produse care vor spori gama Jeep in acest an, inclusiv noul Wrangler. Toate vor fi disponibile pentru testele incitante off-road si on-road. Gama completa de motociclete Harley-Davidson din 2018, inclusiv modelele noi Softail, va fi afisata si disponibila pentru testare la toate evenimentele.

 

De asemenea, va exista o prezenta puternica a dealer-ului Jeep, care sa se ocupe de interviuri, o zona de „chill out” pe terasa, o experienta extraordinara de tiroliana si o expozitie Mopar unde publicul va putea admira cele mai recente modele Jeep. Acesta va include iconicul Wrangler echipat cu accesorii originale Mopar create pentru a-si imbunatati aspectul, functionalitatea si capacitatile de teren. Aici vizitatorii vor primi, de asemenea, informatii despre produsele si serviciile Mopar, precum si despre posibilitatile nelimitate de personalizare a vehiculelor Jeep.

Harley-Davidson si brandul Jeep isi reinnoiesc din nou parteneriatul pentru 2018 si cauta sa construiasca succesul 180430_Jeep_Harley_03Vizitatorii pot face cumparaturi si pot cumpara marfa Jeep si Harley-Davidson de la magazinele oficiale de la fata locului, in timp ce membrii HOG pot de asemenea sa beneficieze de o oferta limitata cu rate preferentiale pentru achizitionarea de noi vehicule Jeep . Toate evenimentele vor fi completate de o puternica mass-media digitala, sociala si de imprimare a marcii Jeep pe toate canalele lui Harley-Davidson.

 

Relatia consolidata se bazeaza pe valorile de baza pe care le impartasesc cele doua marci: libertate, aventura si o pasiune pentru drumul deschis, cu toate experientele pe care le aduce. Ambele produc vehicule care incorporeaza insasi esenta libertatii si spiritul de aventura si permit clientilor sa-si traiasca individualitatea intr-un mod puternic si distinctiv. Proprietarii celor doua marci au, de asemenea, ceva foarte special – un sentiment de apartenenta care se traduce adesea in vehicule extrem de personalizate care reflecta creativitatea si personalitatea proprietarilor lor.

 

Pentru a sublinia in continuare expertiza ambelor marci pentru personalizare, a fost lansata o promotie speciala numita CUSTOM COUSINS si va fi prezentata pe site-ul J.O.G. si H.O.G. . Concursul va vedea cele doua comunitati implicate in depunerea de inscrieri si votare pentru cele mai bine personalizate Wrangler-uri.

 

Concursul va incorpora trei personalizari „cele mai bune dintre cele mai bune” ale lui Wrangler, cu proprietarii care au castigat o excursie la celebrarea celei de-a 115 aniversari Harley-Davidson din Praga pentru a participa la activitatile expozitionale la fata locului. Printre H.O.G. membrii care au votat in cadrul concursului, 10 castigatori vor primi bilete la cel mai important eveniment anual Jeep Owners Group – Camp Jeep – care va avea loc la Red Bull Ring din Austria in perioada 13-15 iulie.

 

Despre Harley-Davidson Motor Company

Din 1903, Harley-Davidson Motor Company si-a indeplinit visele de libertate personala cu motociclete de croaziera, touring si personalizate, experiente si evenimente de conducere si o gama completa de piese de motocicleta Harley-Davidson, accesorii, marfuri generale, echipamente de echitatie si imbracaminte. Pentru mai multe informatii, vizitati www.h-d.com.

 

Despre marca Jeep

Construit pe mai mult de 75 de ani de patrimoniu legendar, Jeep este SUV-ul autentic cu capabilitati de varf, maiestrie si versatilitate pentru cei care cauta calatorii extraordinare. Marca Jeep ofera o invitatie deschisa pentru a trai cat mai mult viata, oferind o gama completa de vehicule care continua sa ofere proprietarilor un sentiment de securitate pentru a aborda orice calatorie cu incredere. Gama de vehicule Jeep din Europa Centrala si Africa (EMEA) este compusa din Cherokee, Grand Cherokee, Renegade, Wrangler si Compass. Pentru a satisface cererea consumatorilor din regiune, toate modelele Jeep vandute sunt disponibile atat in configuratiile cu volan pe stanga dar si pe dreapta, cat si in optiunile de propulsie pe benzina si diesel. Pentru mai multe informatii, vizitati www.jeep.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.