Procedura de obtinere a licentelor internationale s-a aflat pe agenda ultimei sedinte a Biroului Executiv al Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

Astfel, s-a stabilit o noua procedura de obtinere precum si de inscriere a competitiilor nationale in calendarele internationale. Astfel, „toti sportivii care doresc sa participe la competitii in afara tarii sau organizatorii care doresc sa organizeze etape internationale, trebuie sa depuna o cerere la secretariatul FRAS. In acest mod, toate cererile de licentiere internationala vor fi procesate prin intermediul FRAS”, se precizeaza.

FRAS se va ocupa sa le transmita catre FIA sau reprezentantii acesteia. Potrivit deciziei BEx FRAS, toate cererile care nu urmeaza aceasta procedura vor fi considerate nule.

Departament de Relatii Internationale

Pentru buna desfasurare a procesului de obtinere a licentelor internationale, in cadrul secretariatului FRAS a fost infiintat un departament de relatii internationale. Propunerea de infiintare a departamentului a fost trimisa spre aprobare Consiliului Federal. Persoana de contact este domnul Alexandru Dobai, la adresa de e-mail [email protected]

“Muscat” de pasiunea pentru motorsport, a renuntat la profesia de inginer pentru a descoperi, pas cu pas, secretele lumii auto. A inceput prin a se face remarcat in echipa de organizatori a Raliului Romaniei, experienta acumulata oferindu-i sansa de a cunoaste si de a intelege mecanismele care guverneaza aceasta disciplina”, se precizeaza in prezentarea facut de FRAS fostului nostri coleg. Unul care este realizatorul de anuare dedicate sportului cu motor si comentator TV. A publicat si carti despre istoria unor marci sau modele de referinta pentru istoria automobilismului. Si a activat in numeroase ocazii ca atasat de presa.

„Indragostit iremediabil de motorsport, Alex ramane totusi un jucator. Revenit la prima dragoste, el se alatura echipei FRAS pentru a pune umarul la promovarea sporturilor cu motor si la dezvaluirea misterelor sale fascinante”, se precizeaza in finalul prezentarii lui Alexandru „Soni” Dobai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.