Endurocross la final de stagiune 2019. Circuitul de Motocros din Odorheiu Secuiesc a gazduit etapa finala a intrecerii nationale in organizarea clubului Ditriders Ditrau.

La runda cu numarul 6 a Campionatului National de Endurocross 2019 au concurat clasele: A;B;C;Veterani;Quad Pro si Hobby; ATV Pro si Hobby.

O reusita

Pe o vreme superba, in ciuda datei calendaristice, o multime de fani au avut prilejul de a asista la disputele finale. 43 de concurenti s-au prezentat la startul competitiei, prima de acest fel organizata pe circuitul de Motocros de la Odorheiu Secuiesc.

Kovacs Ervin Zsolt (Master Bike Cluj) a castigat la clasa PRO, dar Campion National al Romaniei este Andrei Botoaca de la CSU Stiinta Bucuresti. La finalul unui sezon foarte disputat, Campion National la clasa Veterani este Gagyi Peter Zsolt (Master Bike Cluj). Acesta a reusit sa castige in aceasta runda in fata vicecampionului Caraba Florin Marius (Master Bike Cluj).

Ilyes Zakord Szilveszter (Master Bike Cluj) s-a impus impune la clasa moto Expert si, cu 161 de puncte, a castigat Cupa FRM 2019 la aceasta clasa. La clasa Hobby lupta a fost dusa intre Seica Flaviu Sebastian (Master Bike Cluj) si Lukacs Zsolt (Ort Racing Ojdula). In etapa finala se impune Flaviu, care si-a tercut in cont si Cupa FRM 2019.

Lungu Radu Mihai (ATH Racing Ploiesti) a devenit campion la clasa ATV PRO cu maxim de puncte posibile, 180. Sebastian Bodea (Quad Club Timisoara), Maestru al Sportului, si-a trecut in cont si in acest an titlul de Campion National la clasa Quad PRO. Ultima etapa a sezonului a fost insa castigata de Vicecampionul National Lorincz Csaba (Ditriders Ditrau).

La clasa ATV Hobby s-a impus Laszlo Elod Emil (Ditriders Ditrau). Castigatorul Cupei FRM este insa Boran Alexandru Bogdan de la clubul Moto Extrem Lugoj. Dramatic cu adevarat a fost insa finalul clasei Quad Hobby. Iacob Denis (Lion Racing Team Sebis) s-a impus in clasamentul general cu doar un singur punct in fata lui Cretan Emil Laurentiu (Quad Club Timisoara).

Rezultatele CNIR Endurocross Etapa Finala – 19.10.2019 – Odorheiu Secuiesc: Rezultate-CNIR-ENDUROCROSS-ET-VI-ODORHEI

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.