Endurocross Extrem

Campionatul National de Endurocross revine sambata la Plescuta pentru cea de a III-a etapa. Asociatia Clubul Sportiv Lion Racing Team organizeaza acest concurs. Va reamintim ca aceasta etapa a fost programata initial pe data de 8 iunie. Amanarea ei a fost decisa de organizator din motive de siguranta, din cauza ploilor si inundatiilor din zona.

La intrecerea din acest final de saptamana vor concura clasele: Moto – A (PRO), Veterani, B (Expert), C (Hobby) si fete, QUAD-A și C, ATV-A și C.

Clasamentul General dupa două etape: Clasament-ENDUROCROSS-dupa-2-etape

Plescuta, etapa speciala

Conform regulamentului de Endurocross din acest sezon competitional, la propunerea ACS Lion Racing Team, exista doua etape in care sunt incluse pe traseu si portiuni de Hard Enduro. Aceasta etapă este cea de a doua de acest gen si ultima din calendarul competitional 2019.

PROGRAM DE DESFASURARE

Localitatea PLESCUTA , jud. Arad

08:00-12:00 – Inscrieri si revizie tehnica la secretariatul concursului pentru clasele: MOTO, QUAD si ATV (in incinta caminului cultural)

Nota: Sportivi de la clasa MOTO pot face inscrieri pana la ora 14,00, doar daca au platit online licenta, asigurarea si taxa de inscriere.

12:00 – 12:40 – Antrenamente libere: ora, alternativ 10 min pe clasa.

12:40 – Deschiderea oficiala

12.50 – Briefing cu sportivii; concurentii se vor prezenta in echipament de concurs

13:00 – START: Clasa ATV + QUAD
15:45 – START: Clasa MOTO

Festivitatea de premiere ora 19,00 – 19,30 – PREZENTA OBLIGATORIE

Regulamentul Particular al CNIR Endurocross Et.III: REG.-P.-CNIR-et.-III-ENDUROCROSS-PLESCUTA-08-06-2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.