Iron Crosscountry, a doua etapa a intrecerii interne de Endurocross Extrem, si-a desemnat laureatii. Competitia s-a desfasurat in judetul Arad, la Secas Brazii. Organizator a fost, ca si la prima runda, Lion Racing Team.

Traseul le-a propus competitorilor un traseu selectiv, plin de provocari. Experienta si conditia fizica au fost ingredientele care au stat la baza rezultatelor. Caci competitia este recunoscuta pentru incercarile pe care le propune. De altfel, asa cum aminteam si in preview-ul dedicat intrecerii, traseul bine conceput a adus clubului Lion Racing Team titlul de „Organizatorul anului 2017”.

Castigatorii Iron Crosscountry 2019

In intrecerea moto la Iron Crosscountry, Nicusor Andrei s-a impus la Pro, Zakord Szilveszter Ilyes la Expert, iar Florin Nicu Novanc la Hobby. Competitia rezervata veteranilor i-a revenit lui Peter Gagyi, un nume in acest gen de competitii. De remarcat ca la fiecare dintre sectiuni am avut parte de nume noi comparativ cu prima etapa. Ilyes si Novanc ocupasera atunci locul 2, iar Andrei si Gagyi pozitia a treia.

Intrecerea de Quad la categoria Pro l-a avut pe prima pozitie pe Razvan Andrei Mocuta, care a izbutit sa-l invinga pe Sebastian Bodea, castigatorul primei etape. La sectiunea Hobby, succes pentru Denis Iacob, care a ajuns la a doua victorie din tot atatea posibile.

In fine, la ATV s-au impus Radu Mihai Lungu (Pro) si Istvan Okrosi (Hobby). Si Lungu bifeaza al doilea succes in campionat, in timp ce Okrosi obtinuse la Seini locul 2.

Galerie foto

Rezultatele complete sunt disponibile aici.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.