Cupa Cheile Gradistei, etapa a doua a CNVCD 2019, se bucura de un interes major al concurentilor. Lista de inscrieri cuprinde, asa cum v-am anuntat, peste 80 de nume.

Intrecerea se va disputa intr-un cadru complet nou, pe traseul care face legatura intre Moeciu si Fundata. Pentru spectatorii care vor asista la acest eveniment, este important de stiut ca drumul dintre cele doua resorturi va fi inchis circulatiei publice. Restrictiile sunt valabile in ambele zile (18 si 19 mai) in intervalul 08:30 – 18:30. In plus, drumul nu se va deschide pe parcursul zilei.

Doua FAN BUS-uri la Cupa Caile Gradistei

Pentru a facilita accesul spectatorilor pe proba de concurs, organizatorii pun la dispozitie FAN BUS-uri. Cele doua microbuze se vor deplasa de-a lungul traseului, intre manse. Statia de pornire este la Start, iar microbuzele opresc in zonele destinate spectatorilor.

Cupa Cheile Gradistei, detalii pentru fani Fan-bus-1024x683

Sambata, 18 mai, sunt programate trei manse de recunoaşteri si doua manse de antrenamente cronometrate. Acestea din urma sunt decisive pentru stabilirea ordinii de start din mansele de concurs.

Cele doua urcari de concurs vor avea loc duminica, 19 mai. Acestea sunt programate de la orele 13:00, respectiv 15:30. Aceasta dupa ce, in prealabil, pilotii vor avea la dispozitie inca doua runde de recunoasteri.

Cupa Cheile Gradistei, detalii pentru fani Harta-Cupa-Caile-Gradistei

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.