Neagu Lucian - Club Best Ride locul 1 la Cupa CT Park, prima etapa CNIA lucian-neagu-cniaNeagu Lucian, sportivul Club Best Ride a reusit sa obtina locul 1 al clasei D1 la Cupa CT Park, prima etapa a CNIA (Campionatul National de Indemanare Auto) si CNSS (Campionatul National de Super Slalom) organizat sub egida FRAS.

Victoria este cu atat mai importanta cu cat a fost obtinuta la bordul unei Dacia Logan, singurul vehicul autohton inscris in aceasta competitie.

Locul 12 in Clasamentul Open

La start s-au aliniat 46 de participanti, un total de 92 de starturi, Lucian a reusit un timp 40.91, fapt ce l-a propulsat pe locul 12 in clasamentul Open

„Motivat sa tintesc titlul de Campion National”

La finalul cursei Lucian a declarat: „Victoria din ultima etapa a Campionatului precedent si titlul de Vicecampion National al Clasei D1 m-au motivat sa ma ocum indeaproape in pregatirea materialului de concurs in pauza competitionala. Am petrecut zile si nopti in garaj iar dupa aceasta etapa ma pot declara mandru si motivat sa tintesc titlul de Campion National CNIA”.

Neagu Lucian - Club Best Ride locul 1 la Cupa CT Park, prima etapa CNIA cnia-cnss-loganRecord de participare la prima etapa CNSS si CNIA

Prima etapa a sezonului 2023 din cadrul CNSS si CNIA a stabilit un record absolut de participanti, care au bifat impreuna nu mai putin de 208 starturi. Organizatorul Asociatia GT Auto Club Sportiv, alaturi de gazda evenimentului, CTPark Invest, au reusit sa ofere conditii excelentele celor aproape 120 de sportivi.

 START de referinta in motorsportul autohton:

– 39 de juniori, cu varsta intre 8 si 18 ani, dintre care 27 cu varsta intre 8 si 14 ani;
– 12 reprezentante ale sexului frumos;
– 2 seniori la venerabila varsta de 70 de ani;

In total au fost 208 starturi in cadrul unei manse, cu trei sesiuni de antrenamente, desfasurate sambata, si inca trei duminica (un antrenament si doua manse de concurs).

Nivelul general al celor doua campionate a crescut mult exponential, cu masini de concurs competitive, cu asistente tehnice si cu evolutii spectaculoase ale pilotilor, debutantilor, cat si, in mod special, al juniorilor.

Parteneri in aceasta competitie.

Prezenta lui Lucian in aceasta competitie a fost sustinuta de Best Ride, AB Motorsport, F22, Tex Active, Electro Elco Groupe si o multime  de prieteni si dusmani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.