CORB Adventure Days 2019 l-a avut drept castigator la Trophy Clasa Extrem pe Sorin Miron. Competitia a contat ca etapa a saptea a Campionatului National de Off-Road (CNOR). Intrecerea se disputa sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

Titlu pentru Andy Visoiu, triumf si pentru Teodor Visoiu

Pentru Sorin Miron, care l-a avut in dreapta pe Laurentiu Dobrica, a fost primul succes din acest sezon. Anterior cea mai buna clasare fusese locul secund, performanta reusita la Transsylvania Off-Road.

Pe podium au mai urcat Andy Visoiu – Constantin Fantana, respectiv Claudiu Pestean – Paul Cioban. Este vorba despre echipajele aflate in lupta pentru titlul absolut. Clasat pe o pozitie superioara, Visoiu si-a adjudecat, matematic, titlul national.

Poveste similara si la Open. Octavian Tudor si Liviu Barbu s-au impus in aceasta runda, urmati de Mircea Tudor – Valentin Alexandroae si Teodor Visoiu – Marius Pop. Rezultatul le permite lui Teodor Visoiu si Marius Pop sa termine stagiunea pe primul loc in cazul in care obtin minimum doua puncte la Iasi.

La SSV, Andrei Ungureanu si Adrian Culea s-au impus din nou, pentru a 6-a oara in 7 etape. Evident, cei doi termina anul pe prima pozitie la aceasta categorie, rezultatul rundei de la Iasi devenind lipsit de importanta in aceasta ecuatie.

Vlad Huminuc (Best Ride) ramane in lupta

Lucrurile sunt clare si in ceea ce priveste laureatii la Standard A si C. CORB Adventure Days 2019 le-a dat castig de cauza lui Laurentiu Simonca / David Santa, respectiv Adrian Cernea / Alexandru Tache. Primele pozitii in ierarhia 2019 la Trophy au fost adjudecate insa de Oana Tarcea, respectiv Cristian Cravet.

CORB Adventure Days 2019, succes pentru Sorin Miron CORB-Adventure-Days_8La Standard B lupta ramane insa deschisa. Nicolae Burada s-a impus in fata pilotului Best Ride, Vlad Huminuc. Gratie acestui rezultat totul se decide in ultima runda, la Iasi. Acolo unde Burada are prima sansa. Tinand cont de numarul mediu de concurenti care au luat startul la etapele din acest sezon, in principiu, chiar si cu un succes, Huminuc are nevoie de un abandon al lui Burada pentru a-l devansa.

Succes la clasa Promo pentru un alt echipaj Best Ride, Alexandru Ursache / Cosmin Craciun.

Vom reveni cu detalii despre etapa si lupta pentru trofeele 2019 la Trial.

 

Clasamente CORB Adventure Days 2019

Trophy

Extrem

  1. Sorin Miron / Laurentiu Dobrica
  2. Andy Visoiu / Constantin Fantana
  3. Claudiu Pestean / Paul Cioban

Open

  1. Octavian Tudor / Liviu Barbu
  2. Mircea Tudor / Valentin Alexandroae
  3. Teodor Visoiu / Marius Pop

SSV

  1. Andrei Ungureanu / Adrian Culea
  2. Doru-Marius Iacobus / Bogdan Muscalu
  3. Virgil Bratasanu / Sorin Pirvan

Standard A

  1. Laurentiu Simonca / David Santa
  2. Oana Tarcea / Tudor Tamas
  3. Cristian Foaltin / Raul Petrea

Standard B

  1. Nicolae Burada / Traian Maracineanu
  2. Vlad Huminuc / Radu Romanescu
  3. Mihai Neagu / Mihai Chivu

Standard C

  1. Adrian Cernea / Alexandru Tache
  2. Cristian Vlad Ratiu / Vlad Murar
  3. Magda Danciu / Viorica Radulescu

Promo

  1. Alexandru Ursache / Cosmin Craciun
  2. Gabriel Cernea / Anca Toma
  3. Stefan Tomici / Andrei Gafita

Credit foto: Cristian Batanoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.