Campionatul National de Off Road va fi gazduit din nou de fosta capitala a Tarii Romanesti. CORB Adventure Days 2019 powered by FORD TRUCKS, etapa a VII-a a intrecerii interne, se va desfasura in perioada 31 octombrie – 3 noiembrie, in Targoviste. Competitia este organizata de Clubul Off Road Bucuresti CORB 44, in parteneriat cu Primaria Municipiului Targoviste, Prefectura Dambovita, Consiliul Judetean Dambovita si Regia Nationala Romsilva.

Echipa organizatoare, CORB44, promite trasee inedite care vor pune la incercare abilitatile de pilotaj si cele de navigare ale participantilor. La start se vor afla sportivi la clasele Standard A, B si C, Open si SSV, Extrem. Ca si pentru cele doua clase Promo si Hobby. Vor fi motoare incinse, adrenalina dusa la cote inalte. Traseele sunt intre 60 si 110 km lungime, diferentiate ca dificultate, in fiecare zi din cele doua de Trophy.

Surpriza pentru concurenti

Pentru ca este al saselea an cand CORB 44 organizeaza etape in Campionatul National de Off Road, clubul sportiv vine cu o surpriza pentru concurenti. Cei care nu au reusit sa isi puna la punct masinile pentru a participa in aceasta etapa, au ocazia sa parcurga traseul clasei Standard.

Sportivii trebuie doar sa se inscrie la clasa Promo, in cadrul CORB Adventure Days 2019 powered by FORD TRUCKS. Astfel, ei vor putea participa la aceasta clasa care nu se puncteaza in cadrul Campionatului, dar le va aduce experienta deoarece traseul impune un grad de siguranta ridicat. Pentru clasa Promo masinile NU trebuie sa fie dotate cu rollcage sau rollbar.

Clasa Hobby este tratata si in acest an ca o clasa pentru incepatori. Participarea acestor concurenti in etapa a VII-a poate fi ca o verificare a capacitatii fiecarui echipaj la clasele superioare din cadrul Campionatului.

Copilotii vor avea ocazia sa navigheze pe road book. Insa, ca masura de siguranta li se va oferi si track pentru confirmarea pozitiilor. Traseul va fi unul foarte apropiat ca nivel de dificultate de clasa Standard. In consecinta vor putea intra in teren numai masinile de teren cu tractiune 4×4 si anvelope cu profil minim AT.

Program CORB Adventure Days 2019 powered by FORD TRUCKS

Startul oficial al competitiei va avea loc vineri dimineata incepand cu ora 9, din parcarea din fata hotelului Valahia. Ruta concursului pentru primele doua zile va fi pe raza comunelor Sotanga, Vulcana Pandele, Vulcana Bai si Vulcana de Sus. Startul in concurs va fi din comuna Sotanga.

Pentru primele doua zile de concurs, lungimea traseului va fi diferita de la clasa la clasa. Pentru clasa Extrem, sportivii vor avea de parcurs aproximativ 60 km pe zi. La Open distanta este de 70 km pe zi, iar la Standard de 110 km. Sportivii clasei Hobby vor avea pe parcursul concursului mai multe stagii de navigare, de probe special si de aplicatii practice (teorie si practica privind ABC-ul in off road). Ruta traseelor este adaptata fiecarei clase in parte si poate suporta modificari in functie de capriciile vremii.

Trialul va avea loc duminica 3 noiembrie, incapand cu ora 10. Intrecerea se va disputa in zona situata intre benzinaria Mol (de la iesirea spre Pucioasa) si complexul Rezidential Class Park (str. Mihai Bravu nr.1, Targoviste). Festivitatea de premiere va avea loc la finalul trialului, in aceeasi locatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.