CNVCD 2019

CNVCD 2019 programeaza in acest final de saptamana etapa a doua. Competitia este organizata in premiera pe traseul de la Cheile Gradistei. La startul acestei runde din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2019 se vor afla 85 de piloti.

Etapa va avea loc pe drumul privat din Cheile Gradistei. Traseul de concurs va avea o distanta de 3,35 de kilometri, cu o diferenta de altitudine intre start si finis de 224 de metri.

Cel mai rapid in prima etapa a campionatului, Lucien Hora nu lipseste de pe lista de inscrieri. La fel ca Mihai Leu, castigator la Rasnov al categoriei I, dedicata automobilelor de productie. Pe 2 si 3 la general, Lucian Radut si Silviu Dumitrescu sunt si ei pregatiti pentru competitia de la finalul acestei saptamani.

Dani Otil pregatit pentru Caile Gradistei

Dupa victoria de la etapa de super rally, organizata la finalul saptamanii trecuta la Mangalia, Dani Otil va fi prezent si la Cheile Gradistei. El va concura cu acelasi bipost Radical SR4. In prima runda, Otil a fost al 8-lea la general.

Campionul national absolut en-titre, Andrei Dumitrescu, isi propune sa revina in forta. Reamintim, la Rasnov a avut parte de ghinion, fiind nevoit sa abandoneze inaintea manselor de concurs.

Samabata, de la ora 9:30, vor debuta mansele de recunoasteri, iar duminica, cele doua manse de concurs se vor desfasura incepand cu ora 13:00.

Lista de inscrieri: inscrieri_CCGT_2019

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.