Gymkhana 10 Can-Am

Gymkhana 10. Ken Block. Hoonigan Team. Dar intr-o alta formula. Si, in plus, cu mai multa distractie. Pentru ca pilotul a decis sa se distreze si cu un model syde-by-syde. Sau SxS. Lucru pe care l-am descoperit in imaginile speciale care ne prezinta detalii de la filmari.

Pentru film, Block si Brian Scott, cel care se ocupa de partea de creatie, au ales ca gazda Guanajuato. Dar nu pentru Tacos, ci pentru obisnuitele demonstratii de maiestrie pe patru roti. Si pentru ca a dorit mai multa adrenalina, Block a facut si o incercare suplimentara. Extra-film.

Gymkhana cu Can-Am

Gymkhana 10 si in varianta SxS Block-inCabProtagonist a fost un model Can-Am Maverick X3. Traseul a fost acelasi pe care Ken l-a parcurs si cu masinile. Si iata ce a spus. „Am condus o masina de curse aici. Una extrem, extrem de scumpa. Si-acum acest X3. Care a demonstrat aceleasi calitati. Si iti ofera o doza imensa de adrenalina. Dar care este muuult mai ieftin”, a spus Block.

Ce a iesit vedeti in filmul urmator:

Gymkhana 10, mai multe masini

Sa vedem insa cum arata si varianta finala a Gymkhana 10. Una in care, nu mai spunem o noutate pentru fani, Block nu mai foloseste o singura masina. De aceasta data are pe mana cinci vehicule. Toate modificate. Si toate produse de Ford.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.