DRR USA dezvaluie ATV-ul Stealth Electric (E-ATV), o unitate alimentata de o baterie, care ofera o experienta de riding lina si silentioasa. Acest prototip Electric ATV este primul vehicul pentru toate tipurile de teren pentru adulti.

Majoritatea vehiculelor electrice de tip ATV sunt de mici dimensiuni. Pot calatori numai pe distante scurte si sunt facute pentru copii. In replica, DRR Stealth Electric este comparabil in marime cu un utilitar de adulti de 600cc cu patru roti. In plus, este comparabil la putere cu un ATV 4×4 de 300cc. Potrivit oficialilor DRR, a fost dezvoltat pentru a sprijini personalul de cautare si salvare, ecologistii, pasionatii si recreationalistii. Este un vehicul capabil sa asiste in teren, toate fara a elibera dioxid de carbon in mediul inconjurator.

CAUTA SI SALVEAZADRR USA lanseaza primul ATV electric pentru adulti 28e115340cd34f8bd05b01dbe82db1b8_original

CAUTA SI SALVEAZA

In timpul cautarii si salvarii strigatele de ajutor sunt dificil de auzit in cazul zgomotului puternic al unitatilor alimentate cu benzina. ATV-ul DRR Stealth Electric este complet silentios, oferind lucratorilor de salvare un avantaj potential de salvare a vietilor.

DRR ARE GRIJA DE MEDIU

DRR Stealth are beneficii semnificative pentru mediu, eliminand atat emisiile de carbon, cat si poluarea fonica. Un ATV standard poate elibera in atmosfera peste 55 de kilograme de dioxid de carbon (CO2) cu un singur rezervor de benzina. De asemenea, se poate atinge un zgomor de 80 decibeli. ATV-ul Stealth Electric este atat curat, cat si silentios.

ASPECT

BATERIE / DEMONTARE

DRR USA lanseaza primul ATV electric pentru adulti giphy

Inlocuirea bateriei dureaza mai putin de trei minute si nu necesita efort.

Pentru a incarca bateria DRR Stealth Electric ATV, trebuie conectata la orice priza obisnuita. Are o perioada de incarcare rapida de 6 ore pentru a reveni mai repede pe traseu. Bateria cu litiu ion de 72 volti si 4 kilowati nu este doar mai usoara, ci se incarca mai repede, suporta o incarcare mai lunga, este mai putin daunatoare si poate tolera temperaturi mai scazute decat bateriile traditionale cu plumb.

Pe masura ce tehnologia avanseaza, DRR spera sa imbunatateasca incarcarea bateriei, precum si sa dezvolte statii de incarcare cu energie solara.

DISTANTA

Cu o autonomie de pana la 56 de kilometri la viteza maxima in urcare cu un singur set de acumulatori, o zi de munca intermitenta de opt ore este complet posibila fara reincarcare. Un al doilea set de acumulatori optional poate prelungi intervalul pana la 105 kilometri.

BORD DIGITAL

DRR USA lanseaza primul ATV electric pentru adulti MwD4PP

Un tablou de bord digital usor de citit ofera navigatorului toate informatiile esentiale dintr-o privire. Tabloul de bord are un kilometraj, un vitezometru si un indicator de incarcare a bateriei.

MANEVRABILITATE

Directia este usoara cu ATV-ul DRR Stealth. Unitatea nu necesita schimbarea vitzelor, in timp ce transmisia fara piese traditionale asigura o putere liniara si consistenta pe majoritatea tipurilor de teren.

SIGURANTA

DRR USA lanseaza primul ATV electric pentru adulti 3QRWn4

Luminile de zi, lumineaza zonele impadurite intunecate. La aplicarea franelor, motorul electric se opreste. Acest lucru previne deteriorarea motorului si economiseste energie, astfel incat bateria sa dureze mai mult.

FRANE

Patru discuri de frana inseamna de doua ori puterea de oprire. Scaderea vitezei de coborare este usoara cu discurile cu mai multe ‘valuri’ care elimina murdaria, iarba si alte resturi. Acest lucru permite deasemenea sistemului de franare sa functioneze mai bine in timp ce dubleaza durata de viata a placutelor de frana.

PORTBAGAJE

DRR USA lanseaza primul ATV electric pentru adulti c991d5c6f90ecf9996a8221ded3b4247_originalPortbagajul frontal poate transporta o incarcatura de pana la 57 kg, in timp ce cel din spate pot transporta pana la 109 de kilograme.

SUSPENSIA SI AMORTIZOARELE

Bratele A duble elimina efectul ‘bump steer’ si face calatoria mai confortabila. Amortizoarele din fata si spate vor reduce oboseala riderului si ii vor oferi o experienta mai confortabila. Amortizoarele au cinci setari reglabile de preincarcare, o viteza variabila a arcului si o deplasare extinsa.

DRR USA lanseaza primul ATV electric pentru adulti 46e746283b687d3f8365fb80e61fb88d_originalGARDA LA SOL

Stealth Electric ATV are 30,5 cm de garda la sol. Mai multa garda la sol inseamna mai multa usurinta in abordarea unui teren mai dur. Sasiul inferior plat trece cu usurinta peste obstacole.

Sursa: Kickstarter

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.