Jeep Grand Cherokee se pregateste sa primeasca o noua generatie spre finalul lui 2020. Un prototip al modelului a fost surprins de fotografii Automedia. Iar imaginile ne releva ca noul model urmeaza sa fie mai mare decat modelul actual.

Viitorul Jeep Grand Cherokee- poze spion 2021-jeep-grand-cherokee-spy-photo

Altfel, potrivit Motor 1, modelul va schimba actuala platforma care dateaza din 2011 cu una noua, pe care o va imparti cu Alfa Romeo. Aceasta va permite o evolutie din punct de vedere tehnologic. Intre altele, va permite si electrificarea. Cu sistem mild hybrid, conectat cu un V6, dar nu numai. Evident, din gama de motorizari nu va lipsi nici o unitate V8, acestea fiind extrem de populare in SUA.

Designul si dimensiunile finale, greu de anticipat

Daca surse din interiorul companiei Jeep vorbesc despre o crestere in dimensiuni a lui Grand Cherokee, cotele finale sunt greu de anticipat. Prototipul avea o multime de panouri menite sa ascunda acest amanunt, ca si detaliile de design.

Viitorul Jeep Grand Cherokee- poze spion 2021-jeep-grand-cherokee-spy-photo-2

Colegii de la Motor 1 sustin ca din punct de vedere constructiv vor exista doua variante. Una cu doua randuri de scaune si o alta, cu trei. Cel putin asa isi propun cei de la Jeep la acest moment. Pentru ca isi doresc sa atraga o gama mai larga de clienti.

Cu siguranta, in lunile urmatoare, atunci cand testele se vor intensifica, vom avea si alte detalii. Atat in ceea ce priveste arhitectura, cat si detaliile de design sau legate de dotarile tehnologice si nu numai.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.